Počasí dnes16 °C, zítra21 °C
Čtvrtek 28. března 2024  |  Svátek má Soňa
Bez reklam

Kulturní tipy: Zajít můžete do divadla nebo na koncert

Kromě bláznivé francouzské komedie a koncertu Jihočeské filharmonie se Sketami můžete zamířit s dětmi na edukativní představení Dělej, sdílej!

Úterý 12. března

Sebastien Thiéry: Dva nahatý chlapi – Metropol – Divadelní sál – 19:00
Divadlo Palace přijíždí zahrát bláznivou komedii kontroverzního francouzského autora Sebastiena Thiéry. Seriózní advokát, věrný manžel a otec dvou dětí se jednoho dne probudí nahý v posteli se svým kolegou z práce. Ani jeden netuší, jak se do této situace dostali, manželka jednoho z nich však vymyslí způsob, jak zjistit pravdu. Zní to jako skvělá zábava! Hrají: Martin Zounar, Martina Randová, Martin Kraus, Daniela Šinkorová, režie: Antonín Procházka.

Středa 13. března

Dělej, sdílej! – Malé divadlo – 10:00
Interaktivně – vzdělávací divadelní představení o současných možnostech i hrozbách sociálních sítí využívá techniku „divadlo jako fórum“. Společný projekt Malého divadla a Ateliéru 3D se zaměřuje na kyberšikanu, která je v dnešní době jedním z nejrozšířenějších sociálně patologických jevů ve většině základních škol. Návštěvníci od osmi let zde zjistí, jak se jí bránit, kde hledat pomoc nebo jak se s jejími následky vypořádat.

Čtvrtek 14. března

Skety a Jihočeská filharmonie – Metropol – Divadelní sál – 19:00
Skety, to je šestičlenné vokální těleso, které působí na domácí i mezinárodní jazzové scéně od roku 2014. Rádi posouvají hranice a vytváří tak svůj osobitý zvuk i styl. Sólisté: Veronika Vítová (zpěv), Alice Bauer (zpěv), Marta Kloučková (zpěv), Michal Strnad (zpěv), Štěpán Janoušek (zpěv); Dirigent: Chuhei Iwasaki.

Autoři | Foto Jihočeské divadlo/ Petr Zikmund

Štítky kultura, tipy, hudba, divadlo, koncert, České budějovice, Jihočeská filharmonie, Martin Zounar, Martina Randová, Martin Kraus, Daniela Šinkorová, Antonín Procházka, Divadlo Palace, představení, Metzlův dům, Michal Strnad

Kulturní tipy: Zajít můžete do divadla nebo na koncert  |  Kultura  |  Zprávy  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.