Počasí dnes10 °C, zítra14 °C
Čtvrtek 25. dubna 2024  |  Svátek má Marek
Bez reklam

KULTURNÍ TIPY: Zazpívá vám Lenka Filipová i Marie Rottrová

Dvě skvělé české zpěvačky se představí v Budějcích hned zkraje týdne. Zajít ale můžete i do Jihočeského divadla na hru Elity.

Úterý 26. února

Lenka Filipová – DK Metropol – 19:00
Jedna z nejoblíbenějších českých zpěvaček Lenka Filipová si pro své fanoušky připravila koncert se smyčcovým oktetem BRNO STRINGS. Můžete se těšit na její nejznámější hity, zajímavé úpravy známých skladeb pro klasickou kytaru, lidové písně, šanson i keltské skladby.

Středa 27. února

Marie Rottrová – Galakoncert s orchestrem – Sportovní hala Stromovka – 19:00
Nenechte si ujít galakoncert s Bigbandem Septet Plus Orchestra a hostem Petrem Němcem, kde zazní kromě nejznámějších hitů i písničky ze začátků kariéry Marie Rottrové, za které si vysloužila přezdívku „Lady Soul“.

Čtvrtek 28. února

Elity – Jihočeské divadlo – 19:00
Hra Elity je dokumentární drama ze života agentů STB a jejich spolupracovníků. Že to nezní jako tradiční divadelní zábava? Přijďte a posuďte sami, jak tomuhle kontroverznímu tématu sluší divadelní prkna Jihočeského divadla. Hru napsal jeden z nejvýraznějších českých režisérů Jiří Havelka na objednávku Slovenského národního divadla v Bratislavě.

Autoři | Foto Alexander Hůdeček/ Jihočeské divadlo

Štítky kultura, tipy, hudba, divadlo, koncert, České Budějovice, Lenka Filipová, Marie Rottrová, Jihočeské divadlo, Petr Němec, Dům kultury Metropol, Brno, Jiří Havelka, Státní bezpečnost, Stromovka, Slovenské národní divadlo, Bratislava

KULTURNÍ TIPY: Zazpívá vám Lenka Filipová i Marie Rottrová  |  Kultura  |  Zprávy  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.