Počasí dnes16 °C, zítra21 °C
Čtvrtek 28. března 2024  |  Svátek má Soňa
Bez reklam

SOUTĚŽ: Milan Kňažko se v Metropolu představí jako Shylock

Divadelní inscenace Shylock pražského Divadla Na Jezerce je ověnčená cenou Thálie za výjimečný výkon slovenského herce Milana Kňažka, který za svou roli mívá pravidelně potlesk ve stoje v sálech po celé České republice. Díky soutěži s Budějckou Drbnou mohou čtenáři toto představené vidět v Budějcích zadarmo.

Milan Kňažko předstoupí před diváky s monologem ze Shakespearova Kupce benátského v masce proslulého žida Shylocka. Náhle však přejde do civilního projevu a reaguje na současnou dobu, otázky politické korektnosti, antisemitismu věrohodnou a přitom zábavnou formou. Odsoudit, zakázat, odstranit, spálit – to už jsme nejednou zažili.

Divadelní hru Shylock uvede Metropol v pátek 22. února od 19 hodin v divadelním sále. Vstupenky zakoupíte v předprodeji Metropolu nebo on-line a k zakoupení budou také před začátkem představení.

Soutěž o vstupenky na hru Shylock (22. února, 19:00, divadelní sál Metropol)

Díky soutěži s Budějckou Drbnou mohou dva čtenáři vyhrát dvě vstupenky na hru Shylock se slovenským hercem Milanem Kňažko. Stači do pondělí 18. února správně odpovědět na soutěžní otázku a čekat na slosování.

Soutěž skončila! Vstupenky vyhrávají Barbora Vávrová a Jaroslav Houška! Gratulujeme!

Podmínkou účasti v soutěži je vyplnění jména a kontaktních údajů. Ty budou využity pouze pro potřeby redakce v rámci této soutěže.

Autoři | Foto Metropol České Budějovice

Štítky soutěž, Metropol, kultura, Milan Kňažko, Dům kultury Metropol, vstupenka, Drbna.cz, Divadlo Na Jezerce, Česko, Cena Thálie, České Budějovice, William Shakespeare, herec

SOUTĚŽ: Milan Kňažko se v Metropolu představí jako Shylock  |  Kultura  |  Zprávy  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.