Počasí dnes8 °C, zítra7 °C
Čtvrtek 18. dubna 2024  |  Svátek má Valérie
Bez reklam

KULTURNÍ TIPY: Ve Vltavě budou plavat Rybičky 48

Sobotní večer můžete prožít s oblíbenou kapelou, která hraje chytlavý pop-punk. Čeká nás ale několk dalších skvělých akcí.

Pátek 8. února

Koncert pro dva klavíry / klavírní Duo Rapsodie – Jihočeská vědecká knihovna – pobočka Lidická – audiosál – 19:00
Mladí hudebníci se představují a vy je můžete podpořit. Přijďte na koncert Vojtěcha Adamčíka a Michaely Vithové. Na programu je klasická hudba v netradičních úpravách pro dva klavíry.

Sobota 9. února

Rybičky 48 Pořád nás to baví tour 2019 – KD Vltava – 19:30
Název posledního alba a turné kapely Rybičky 48 mluví za všechno – tyhle punkery z Kutné Hory to pořád baví! Tak si přijďte užít songy z nové desky, ale i hity jako Léto, Slibuju, že nebudu pít, My ještě nejsme starý, Zamilovaný/Nešťastná, Američan z Poličan a další. Jako host se představí skupina Civilní obrana.

Neděle 10. února

Psí domov – CineStar IGY Centrum
Pokud patříte mezi pejskaře, tenhle film si zamilujete. Jeho hlavní hrdinkou je totiž fenka Bella, která se ztratí svému majiteli, zatoulá se hodně daleko od domova a hledá cestu zpět. Přitom pozná nové přátele, ale i spoustu nebezpečí, která na ni mimo domov číhají. Stačí si pustit upoutávku k filmu a hlavní psí hrdinka si získá vaše srdce!

Pondělí 11. února

Pod sněhem – Studiová scéna Na Půdě – 19:30
Adaptace úspěšné knihy Petry Soukupové přenáší na divadelní prkna příběh tří sester, které během jednoho dne musí řešit nelehké vztahy se svými rodiči, dětmi a partnery, ale taky staré křivdy. Když vás totiž sníh uvězní někde, kde vlastně nechcete být, všechno vyplouvá na povrch.

Autoři | Foto pixabay.com

Štítky kultura, tipy, hudba, divadlo, koncert, České budějovice, Rybičky 48, Vltava, hudební skupina, domov, Petra Soukupová, Cinestar, Kutná Hora

KULTURNÍ TIPY: Ve Vltavě budou plavat Rybičky 48  |  Kultura  |  Zprávy  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.