Počasí dnes5 °C, zítra7 °C
Sobota 20. dubna 2024  |  Svátek má Marcela
Bez reklam

KULTURNÍ TIPY: Další ples, na kterém nesmíte chybět

Tentokrát vás na parket pozve Rotary klub, ale kromě benefičního plesu si můžete užít i další akce: kino, divadlo nebo výstava.

Pátek 1. února

Kreutzerova sonáta – Studiová scéna Na Půdě – 19:30
Láska, vražda, zrada a sex: to není pro slabé povahy! Přijďte Na Půdu, kde vás čeká novodobý pohled na Tolstého skandální „sexuální novelu“ z roku 1890.

Sobota 2. února

23. benefiční ples Rotary klubu – DK Metropol – 20:00
Ani tenhle víkend nemusíte odložit taneční střevíce. Rotary klub opět pořádá svůj benefiční ples, jehož výtěžek půjde na dobrou věc, konkrétně na klimatizaci bazénu v Centru Arpida. K tanci a poslechu budou hrát Třeboňský lázeňský symfonický orchestr a Big Band Vladislava Brože – Praha.

Neděle 3. února

Favoritka – CineStar IGY Centrum
Stačí se podívat na trailer a je vám jasné, že Favoritka rozhodně není klasické historické drama. Jedinečné herecké výkony tří hlavních hrdinek (Olivia Colman, Rachel Weisz a Emma Stone) společně se sugestivní kamerou vás vtáhnou do příběhu britské královny Anny, o jejíž přízeň se přetahují dvě cílevědomé a bezcitné ženy.

Pondělí 4. února

České Budějovice před sto lety – proměny města ve fotografiích a knihách – Jihočeské muzeum
Výstava ke stému výročí vyhlášení Československé republiky přibližuje proměnu Českých Budějovic zaznamenanou slovem i obrazem. Jádro výstavy tvoří srovnávací fotografie Milana Bindera, zachycující vybraná českobudějovická zákoutí. Přijďte a najděte si to svoje!

Autoři | Foto Jana Kroneislová

Štítky kultura, tipy, hudba, divadlo, koncert, České Budějovice, ples, Rotary International, výstava, kino, Dům kultury Metropol, Rachel Weisz, Emma Stoneová, Olivia Colmanová, Cinestar, Milan Binder

KULTURNÍ TIPY: Další ples, na kterém nesmíte chybět  |  Kultura  |  Zprávy  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.