Počasí dnes8 °C, zítra6 °C
Pátek 19. dubna 2024  |  Svátek má Rostislav
Bez reklam

Velbloud pořádá rockový večer pro charitu. Vystoupí i známé kanadské duo

První rockový večer pro charitu Třeboň v tomto roce se koná v sobotu 2. února v Music baru Velbloud. Před samotným koncertem se koná přednáška nevládní organizace Sea Shepherd Czech.

Na programu bude představení organizace a její činnosti, která spočívá v ochraně přírody převážně světových oceánů. Přednáška bude s video projekcí. Vstup na přednášku zdarma a je vhodná i pro děti. Konec je plánován na 18:30. 

Koncert začne ve 20:00 a jako první vystoupí Metal Mode, lokálové v čele s Marothou. Po nich vystoupí, vůbec poprvé v Českých Budějovicích v rámci evropského turné, kanadské dívčí duo The PACK A.D. z Vancouveru. Jejich směs garážovéhgo rocku, blues, lofi rokenrolu s punk rock feelingem je silně nakažlivá. 



Koncertní večer uzavřou The Atavis. Jejich výbušný mix vysokooktanového blues, surf, stoner rocku je strhující. O tomto jsme se mohli již několikrát přesvědčit i tady v Českých Budějovicích. Navíc svou účastí podpoříte charitativní projekty realizované charitou Třeboň. 

Tisková zpráva

Štítky kultura, charita, koncert, hudba, Velbloud, přednáška, Třeboň, České Budějovice, Vancouver

Velbloud pořádá rockový večer pro charitu. Vystoupí i známé kanadské duo  |  Kultura  |  Zprávy  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.