Počasí dnes5 °C, zítra7 °C
Sobota 20. dubna 2024  |  Svátek má Marcela
Bez reklam

Do K2 se znovu chystá Trance od Madness

Už téměř tři roky zve House of Madness velká jména, ale i nové tváře elektronické hudby do jižních Čech. Specifický hudební vkus DJe Melvina Coxxe spolu s progresivním přístupem klubu K2 v Českých Budějovicich daly vzniknout výborné akci, která se těší večer od večera větší návštěvnosti. Vznikl určitý koncept, který pomáhá mladým umělcům dát o sobě vědět a přijít do kontaktu se zkušenějšími kolegy a hudebními vzory.

Tento podtext je znát na celkové atmosféře, která během vystoupení v klubu panuje. Na akci přijíždí lidé z celých jižních Čech a prostory K2 praskají ve švech. Podařilo se utvořit komunitu, která si přichází pravidelně poslechnout to nejlepší z housové scény, která si mohla zatančit například na Nathna C, Reynoldse, EKGeho, Sadlera, Michaela C, SNBMa a na mnoho dalších. 

Večery byly nabité emocemi a i nejspíš proto někteří z interpretů přislíbili termíny na další rok. Brzy bude dokonce představen koncert ve stylu “Boiler room“, při kterém je stage s djejem umístěna uprostřed klubu a ostatní mohou tančit kolem něj. A vlastně i s ním. 

I přes to, že akce House of Madness vznikl primárně pro housovou hudbu, jeho tvůrce i samotný klub chtějí dále podporovat elektronickou hudbu i za hranicemi hudební působnosti Melvina Coxxe. V této ověřené spolupráci se zaměřili na hudební žánr, který začal v Českých Budějovicích čím dál více upadat.

DJ Melvin Coxx se tedy rozhodl chopit čistě promotérské činnosti, aby se v K2 představili nejlepší DJs trancové scény. Na konci léta loňského roku se podařilo zrealizovat první noc Trance of Madness, kterou navštívilo překvapivě mnoho fanoušků. Díky velkému zájmu tato akci odstartuje i letos v pravidelnějších termínech. V rytmu trancu bude zahájen i začátek tohoto roku. 

Už 11. ledna bude prvním hostem DJ ReOrder ze Slovenska, který vystupuje po boku Armina van Buurena, Marla, Geretha Emery a mnoho dalších. 

Jeho jméno naleznete na line upu největších festivalů světa, jako Tomorrowland, Luminosity Beach Festival, Electronic Family in Europe In 2017. Na Trance of Madness vystoupá také lokální DJs Svan Lay, Eraser a Markus.

Tisková zpráva

Štítky House of Madness, party, K2, Trance of Madness, Jihočeský kraj, elektronická hudba, Slovensko

Do K2 se znovu chystá Trance od Madness  |  Kultura  |  Zprávy  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.