Počasí dnes7 °C, zítra9 °C
Středa 24. dubna 2024  |  Svátek má Jiří
Bez reklam

KULTURNÍ TIPY: Užijte si fantastický víkend s Queen, Draculou a Bruncvíkem

Po novém roce se kulturní život ještě naplno nerozběhl, a tak si třeba zajděte na nejúspěšnější český muzikál nebo do kina na nejnovější filmové hity.

Pátek 4. ledna

Bohemian Rhapsody – CineStar IGY Centrum
Vysoce hodnocený britský snímek shrnuje vznik a raketový vzestup kapely Queen. V roli jedinečného a nenahraditelného Freddieho Mercuryho září Rami Malek. Vychutnejte si tenhle filmový a hudební zážitek na velkém plátně!

Sobota 5. ledna

Dracula – Muzikál století – Budvar aréna – 19:00
Dracula vás nepřestane strašit ani v roce 2019. Užijte si nejúspěšnější český muzikál Karla Svobody, který přináší příběh plný romantiky i děsu. Hrají Daniel Hůlka, Leona Machálková, Kamila Nývltová, Tomáš Trapl a Josef Vágner.

Neděle 6. ledna

Aquaman – CineStar IGY Centrum
DC Comics vypustily do světa dalšího hrdinu z Ligy spravedlnosti: Aquamana. Charismatický Jason Momoa v něm ztvárnil napůl člověka, napůl prince z Atlantidy. Zní to přesně tak fantasticky, jak má! Pokud máte rádi komiksové filmy, tohle by pro vás měla být povinná četba.

Pondělí 7. ledna

Bruncvík aneb Jak lev do znaku přišel – Malé divadlo – 10:00
Vraťme se do dob, kdy měl každý svůj znak a v něm obrázek toho, jaký je. V dobrodružném představení zjistíte, proč dostal rytíř Bruncvík do znaku lva.

Autoři | Foto David Kraus - Muzikál Dracula

Štítky kultura, tipy, hudba, divadlo, koncert, České budějovice, Queen, Cinestar, Freddie Mercury, Rami Malek, Karel Svoboda, Daniel Hůlka, Leona Machálková, kino, Kamila Nývltová, Tomáš Trapl, Josef Vágner, Budvar aréna

KULTURNÍ TIPY: Užijte si fantastický víkend s Queen, Draculou a Bruncvíkem  |  Kultura  |  Zprávy  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.