Počasí dnes11 °C, zítra9 °C
Úterý 16. dubna 2024  |  Svátek má Irena
Bez reklam

Do Alšovky zavítá Popelčin princ. Představí se v půlhodinovém programu

Herce Pavla Trávníčka jistě všichni znáte z pohádkových klasik jako Tři oříšky pro Popelku, Třetí princ, O štěstí a kráse a mnoho dalších. Teď ho můžete potkat na pohádkové Hluboké v Alšově jihošeské galerii v programu „A bude Popelka?".

Pavel Trávníček je i divadelním hercem a režisérem. Již roku 1998 založil vlastní soukromé divadlo Skelet, od roku 2008 přejmenované na Divadlo Pavla Trávníčka. Dnes jej můžete vidět mimo jiné i jako krále v divadelní verzi pohádky o Popelce.

V Alšově jihočeské galerii se představí 15. prosince v půlhodinovém programu „A bude Popelka?", který začíná v 15 hodin v Zámecké jízdárně na zámku Hluboká nad Vltavou, který bude jako každou adventní sobotu veřejnosti zdarma zpřístupněn. 

Foto Alšova jihočeská galerie

Štítky Alšova jihočeská galerie, Pavel Trávníček, program, kultura, Popelka, Zámek Hluboká, Tři oříšky pro Popelku, O štěstí a kráse, Alšova jihočeská galerie v Hluboké nad Vltavou, divadlo

Do Alšovky zavítá Popelčin princ. Představí se v půlhodinovém programu  |  Kultura  |  Zprávy  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.