Počasí dnes19 °C, zítra20 °C
Pátek 29. března 2024  |  Svátek má Taťána
Bez reklam

KULTURNÍ TIPY: Těšíte se na Xindla?

Xindl X přijíždí s novou deskou a zaručeně vás bude bavit. Kromě toho si v pátek můžete zajít poslechnout taky Lakomou Barku, Sarah, Spolektiv nebo Jakub Děkan Band.

Pátek 7. prosince

Vánoční koncert Českobudějovického dětského pěveckého sboru Carmína – DK Metropol – Divadelní sál – 18:00
Tradiční vánoční koncert dětského pěveckého sboru Carmína a mládežnického sboru Cantika vás potěší i letos před Vánoci. Vystoupí sedm oddělení sboru a zazní nejen tradiční vánoční koledy, ale i skladby našich a zahraničních autorů.

Xindl X: Sexy Exity – Tour 2018 – KD Vltava – 20:00
Úspěšný český zpěvák s nezaměnitelnými texty obměnil kapelu a natočil s ní novou desku Sexy Exity. V nových písních zazní nové hudební motivy i nástroje, přesto však písničkář zůstává vtipný a nad věcí tak, jak ho máme rádi. Tak přijďte!

Sobota 8. prosince

Helios – Club Highway 61 – 19:30
Popová kapela z Plzně vznikla už kolem roku 1994 a od té doby si její hudba zachovala novoromantickou tvář, která se snaží vyjádřit niterné nálady a pocity.

Koncerty na náměstí – Náměstí Přemysla Otakara II.
V sobotu vás čekají koncerty kapel Výborný Trio, Sem Tam, MP3 a Element, a to na adventních trzích od 15, 17, 18:30 a 20:30 hodin.

Neděle 9. prosince

Klobouk ve křoví – Jihočeské divadlo – 19:00
Užijte si večer s písněmi Osvobozeného divadla, pod kterými je podepsaný Jaroslav Ježek. Sbor opery Jihočeského divadla přináší pestrou kytici legendárních písniček v rytmu foxtrotu, blues, tanga, waltzu, rumby, slowfoxu i písničky pochodové a trampské.

Pondělí 10. prosince

Jana Kupčáková – New York – Kino Kotva – galerie
Cestovatelka, fotografka a lektorka focení Jana Kupčáková se zaměřuje na reportážní a street fotografii, což zúročila při návštěvě světové metropole New Yorku.

Autoři | Foto Vladimír Homola

Štítky Budějce, kulturní tipy, muzika, divadlo, fotografie, Kino Kotva, Xindl X, hudební skupina, Jana Kupčáková, Dům kultury Metropol, Carmína, Jihočeské divadlo, Vánoce, New York, Přemysl Otakar II., Jaroslav Ježek, Osvobozené divadlo

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

KULTURNÍ TIPY: Těšíte se na Xindla?  |  Kultura  |  Zprávy  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.