Počasí dnes19 °C, zítra20 °C
Pátek 29. března 2024  |  Svátek má Taťána
Bez reklam

Připravte si kostýmy. Je tady Strašidelná Zoo

V sychravém počasí podzimních dnů nás jistě zahřeje trocha zábavy v maskách. I v letošním roce se chystá již tradiční akce v Jihočeské zoologické zahradě Hluboká nad Vltavou pod názvem Strašidelná zoo. Na pár otázek se zeptáme hlavního organizátora akce Martina Švihela.

Kdy a kde se Strašidelná Zoo přesně chystá?
Tentokrát se uskuteční v sobotu 3. listopadu, začne ve 14 hodin a skončí v 18 hodin. Akce se bude odehrávat v celém areálu zoo a na nádvoří Loveckého zámku Ohrada, oba areály budou propojeny.

Co zajímavého mohou návštěvníci na akci vidět, zažít nebo vyzkoušet? 
Pro návštěvníky bude připraveno několik strašidelných stanovišť, na nádvoří zámku bude doprovodný hudební program, kde zahraje MaxaBand. Dále se děti mohou těšit na pohádku O Sněhurce v podání divadla Víťi Marčíka a k tomu také rozvinout svou tvořivost ve výtvarné dílničce. Na akci proběhne losování výherců soutěže probíhající v rámci výběru jmen našich tygřích čtyřčat.

Jsou nějaké novinky, které by jste chtěl vyzdvihnout?
Jelikož v letošním roce nepořádáme Putování za Mikulášem, tak jsme Strašidelnou zoo obohatili o více věcí, aby si každý přišel na své. Myslím, že velkým lákadlem bude závěrečná unikátní videomappingová projekce, která se bude promítat na fasádu zámku.  Bude zde i více strašidel a velmi bohatý jarmark. V tuto chvíli máme již přislíbeno 18 stánků s tradičními řemesly a produkty.

Jak a kde si mohou lidé zakoupit vstupenky?
Pro velký zájem o tuto akci doporučuji návštěvníkům předprodej vstupenek přes CB systém, nebo na pokladně zoo. Ten, kdo má vstupenku z předprodeje, se vyhne čekání u pokladen.

Musí jet návštěvníci autem nebo je tu nějaká alternativa?
Ve spolupráci s Dopravním podnikem České Budějovice jsme i v letošním roce domluvili kyvadlovou autobusovou dopravu z Českých Budějovic přímo k zoo a zpět. Tato doprava je bezplatná a jízdní řád lidé najdou na našich webových stránkách.

Mají se návštěvníci nějak speciálně připravit?
Ano, budeme rádi, když přijdou ve strašidelných kostýmech a hlavně si sebou vezmou dobrou náladu a chuť se bavit.

Tisková zpráva

Štítky Jihočeská zoologická zahrada v Hluboké nad Vltavou, strašidla, zoo, Hluboká nad Vltavou, vstupenka, maska, Sněhurka, Lovecký zámek Ohrada, České Budějovice

Připravte si kostýmy. Je tady Strašidelná Zoo  |  Kultura  |  Zprávy  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.