Počasí dnes11 °C, zítra9 °C
Úterý 16. dubna 2024  |  Svátek má Irena
Bez reklam

KULTURNÍ TIPY: Zláká vás Sněhurka na ledě, nebo drsné Therapy Session?

V pátek roztančí Budějce Therapy Session CZ v Gerbeře. V sobotu si můžete užít rodinnou návštěvu muzikálu Sněhurka na ledě.

Pátek 19. října

Therapy Session CZ – České Budějovice vol. XII – Restaurace Gerbera – Budvar Arena – 20:00
Legendární drum&bassová párty je opět tady, a to už podvanácté. Z Česka i Evropy vám přijedou udělat terapii tihle odborníci: I:Gor Official, BSA, Fortitude, Shmidoo vs. SHENKSTER, DJ Hanzall, DJ M4D.DOC nebo Bassheadz.

Sobota 20. října

Sněhurka na ledě – Budvar aréna – 17:00
Přestože venku vládne podzim, při téhle úžasné show na vás dýchne zimní atmosféra. Pohádku o Sněhurce zná každý, vždyť je to jeden z nejkrásnějších pohádkových příběhů. Nenechte si ujít unikátní spojení ledové show a živého orchestru v režii Jaro Moravčíka. V hlavní mužské roli zazáří Tomáš Verner a roli vypravěčky má Tereza Kostková. A kdo je krásnou Sněhurkou? Přijďte to zjistit!

Neděle 21. října

Tlustý prase – Divadlo U Kapličky – 19:00
Budějcká Thálie 2018: Divadlo bez zákulisí Sokolov zpracovalo hru s velmi výmluvným názvem, která vás vtáhne do života ne zrovna štíhlé Heleny. Ta se setká s mladým a úspěšným Tomem a jejich romance je důkazem, že láska je slepá. Kdo však může říct, co je „in“ a co je „out“?

Pondělí 22. října

Hospodský kvíz – Horká vana – 19:00
Nová éra hospodské zábavy nezaměstná jen vaše játra, ale taky mozek! Už jste objevili jedinečnou zábavu jménem hospodský kvíz? Pokud ne, můžete to změnit v pondělí v Horké vaně.

Autoři

Štítky kultura, tipy, hudba, divadlo, koncert, České Budějovice, Sněhurka, Budvar aréna, Tomáš Verner, Evropa, Česko, Tereza Kostková

KULTURNÍ TIPY: Zláká vás Sněhurka na ledě, nebo drsné Therapy Session?  |  Kultura  |  Zprávy  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.