Počasí dnes7 °C, zítra7 °C
Úterý 23. dubna 2024  |  Svátek má Vojtěch
Bez reklam

KULTURNÍ TIPY: Přijďte a podpořte správnou věc

Čekají vás koncerty pro Charitu i na oslavu centra Arpida. Tak to nezmeškejte! Kromě toho v pátek v klubu K2 vystoupí Sodoma Gomora v čele s Řezníkem v rámci Live club tour 2018.

Pátek 12. října

Koncert pro Charitu Yes we can 2018 – Velbloud Music Bar – 20:00
Užijte si skvělý koncert, a navíc přispějte na dobrou věc. Podzimní koncert pro Charitu Třeboň letos přivítá trojici protagonistů: rodáka z anglického Newcastlu, držitele ceny Apollo a frontmana The Prostitutes Adriana T.Bella, pražskou indierockovou kapelu Dalekko a domácí Ramones revival. Při tom nesmíte chybět!

Sobota 13. října

Prodaná nevěsta – Bedřich Smetana – Metropol – Divadelní sál – 19:00
Notoricky známý název opery už možná nikoho nepřekvapí, ale víte, o čem to vlastně je? Přijďte si připomenout komický příběh o nevěstě, kterou ženich prodá sám sobě. Do Jihočeského divadla se „Prodanka“ vrací po více než 20 letech, a to v hudebním nastudování Maria De Rose a v režii Marka Mokoše.

Neděle 14. října

Arpi.Day – Výstaviště České Budějovice – 15:00
Čtvrtstoletí existence Arpidy, to je důvod k oslavě! A že to bude pořádná oslava, dokazuje místo konání i program: na Výstavišti vystoupí The Tap Tap, Vypsaná Fixa, Love Gangsters, Jakub Děkan Band, Pekař, K.R.B. (hudební soubor klientů a zaměstnanců centra ARPIDA) a celý program bude uvádět Jirka Mádl. Kromě toho vás čeká i několik překvapení.

Pondělí 15. října

Don Quichot a Sancho Panza – Divadlo U Kapličky – 19:00
Drama, nebo komedie? Popradský soubor nese název Commedia, a tak je jasné, že půjde o dobrou zábavu, přestože na prknech zazní i hluboké filozofické myšlenky. Režie: Vlado Benko.

Autoři | Foto Facebook Vypsaná Fixa

Štítky kultura, tipy, hudba, divadlo, koncert, České budějovice, slavnost, Sodoma a Gomora, Bedřich Smetana, The Prostitutes, Program Apollo, Prodaná nevěsta, Newcastle upon Tyne, Sancho Panza, Jihočeské divadlo, Třeboň, hudební skupina

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

KULTURNÍ TIPY: Přijďte a podpořte správnou věc  |  Kultura  |  Zprávy  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.