Počasí dnes10 °C, zítra14 °C
Čtvrtek 25. dubna 2024  |  Svátek má Marek
Bez reklam

Přijďte se pobavit a podpořit dobrou věc. Už tento pátek se uskuteční podzimní koncert pro Charitu Třeboň

Už tento pátek se opět uskuteční podzimní koncert pro Charitu Třeboň, který od počátku nese název Yes We Can. Akce se bude konat v Music Baru Velbloud v Českých Budějovicích od 20:00. Jako každý rok, tak i letos, se můžeme těšit na večer plný skvělé muziky.

Pozvání přijala pražská indierocková kapela Dalekko, jejichž druhé album s názvem Hudba budoucnosti vyšlo letos v dubnu. Album vyšlo pod značkou Tranzistor, a to tři roky od vydání jejich debutového alba Neběžel jsem tudy. Tento debut byl v roce 2015 příznivě přijat kritikou i posluchači. Skupina se dostala do finále soutěže Startér Radia Wave. Byla rovněž nominována na cenu Vinyla v kategorii objev roku a odehrála koncerty na známých festivalech Beseda u Bigbítu, Colours of Ostrava nebo na slovenské Pohodě. 

Dalším z účinkujících bude rodák z anglického Newcastlu, držitel ceny Apollo a majitel nezaměnitelného barytonu, známý též jako frontman kapely The Prostitutes. Není to nikdo jiný než Adrian T.Bell, který letos vydal skvělé album Navigator. Přijďte si poslechnout velkoryse pojatý soubor skladeb se silnými příběhy o dozrávání, milování, pádech, vstávání a soukromých revolucích. 

Večer budou zavírat domácí Ramones revival, kteří svou energií a fuck off odérem dokážou, že punk´s not dead. Veškerý výtěžek ze vstupného bude použit na sociální programy Charity Třeboň. Vstupné je 150 korun, pro studenty o padesát korun méně.

Autoři | Tisková zpráva

Štítky České Budějovice, Charita Třeboň, koncert, Třeboň, Beseda u Bigbítu, Colours of Ostrava, Vinyla, The Prostitutes, hudební skupina, Program Apollo, Newcastle upon Tyne

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Přijďte se pobavit a podpořit dobrou věc. Už tento pátek se uskuteční podzimní koncert pro Charitu Třeboň  |  Kultura  |  Zprávy  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.