Počasí dnes19 °C, zítra20 °C
Pátek 29. března 2024  |  Svátek má Taťána
Bez reklam

KULTURNÍ TIPY: Zajděte na Krause, Knora nebo Malou inventuru

Do Budějc přijedou ve středu hned dva čeští baviči, a to Jan Kraus a Miloš Knor. Kromě toho začíná Festival nového divadla. nudit se tak rozhodně nebudete, stačí jen vybrat ten správný program.

Úterý 9. října

Opona! – Studiová scéna Na Půdě – 19:30
Komedie o lásce, to je kombinace, která na prknech Jihočeského divadla nikdy nezklame. Hra Marii Goos Opona! získala v roce 2011 cenu AVRO, která je udělována diváky, takže si můžete být jisti, že se budete skvěle bavit. A o čem to je? Mrkněte na web Jihočeského divadla.

Středa 10. října

Pokec s Janem Krausem – Jihočeská univerzita v Českých Budějovicích – Divadelní sál – 18:00
Jana Krause netřeba představovat. Přijďte na jedinečnou „přednášku“ s tímhle svérázným moderátorem a bavičem, která se ponese tak trochu v duchu Show Jana Krause.

Miloš Knor – než začnu – Metropol – Malá scéna – 19:00
Českého komika a moderátora si rozhodně nespletete s výrobcem instantních polévek. Přijďte se přesvědčit, že jediný stand-up komik vás může bavit celý večer, protože si nebere servítky, nevyhýbá se ožehavým tématům a nebojí se píchat do vosího hnízda.

Čtvrtek 11. října

Malá inventura České Budějovice – Biskupská zahrada – 15:00
Nepropásněte Festival nového divadla, který ve čtvrtek nabídne: Samoobslužné divadlo „Přijdu hned“, Design Market s výrobky lokálních tvůrců a pohádku nejen pro děti Dlouhý, Široký a Bystrozraký. Festival pokračuje až do neděle. Celý program najdete na webu.

Autoři | Foto Facebook Jan Kraus

Štítky kultura, tipy, hudba, divadlo, koncert, České Budějovice, Jan Kraus, Miloš Knor, Jihočeské divadlo, Jihočeská univerzita v Českých Budějovicích, Show Jana Krause

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

KULTURNÍ TIPY: Zajděte na Krause, Knora nebo Malou inventuru  |  Kultura  |  Zprávy  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.