Počasí dnes16 °C, zítra21 °C
Čtvrtek 28. března 2024  |  Svátek má Soňa
Bez reklam

Místo hokejistů rozbruslí Budvar arénu pohádkový příběh o Sněhurce

Na světě bychom jen těžko hledali někoho, kdo nezná pohádku o Sněhurce. V sobotu 20. října mohou diváci v budějcké Budvar aréně vidět jedinečné zpracování tohoto příběhu, který bude na ledové ploše plný tance, zpěvu a humoru.

Příběh o Sněhurce ušel dlouhou cestu od klasického zpracování bratří Grimmů přes broadwayská divadelní jeviště až k Oscarem oceněnému celovečernímu animovanému filmu Walta Disneyho. Bylo tak jen otázkou času, kdy Sněhurka zatančí na ledě.

„Kývnout na účast nebylo tak těžké, stejně jako kývnout na nabídku spolupracovat s nejlepšími lidmi v oboru. Komplikací byl harmonogram, není jednoduché zakomponovat všechna vystoupení a nácviky, ale nakonec se povedlo,“ prozradil hlavní aktér Tomáš Verner.

Režie se ujal přední slovenský choreograf a režisér Jaro Moravčík a hudbu složil známý slovenský muzikant Vašo Patejdl a kostýmy vytvořila Ľudmila Várossová, úspěšná slovenská kostýmní výtvarnice. 

Štítky Sněhurka na ledě, muzikál, kultura, Budvar aréna, Tomáš Verner, Sněhurka, Walt Disney, Ceny Oscar, Václav Patejdl, Ľudmila Várossová

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Místo hokejistů rozbruslí Budvar arénu pohádkový příběh o Sněhurce  |  Kultura  |  Zprávy  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.