Počasí dnes16 °C, zítra21 °C
Čtvrtek 28. března 2024  |  Svátek má Soňa
Bez reklam

SOUTĚŽ: Čtvrt století oslaví Arpida stylově a se skvělým hudebním doprovodem

, aktualizováno 8. října 2018, 13:24

Budějcké centrum Arpida slaví narozeniny. A vy můžete slavit s ním. Už tuto neděli se na výstavišti v pavilonu T1 koná hudební festival Arpi.day. Těšit se můžete na kapelu The Tap Tap, Pekaře, Vypsanou Fixu nebo třeba Jakuba Děkana. Tři čtenáři mohou jít navíc na arpiďáckou party zadarmo.

Festival začne v neděli v pavilonu T1 už v 15 hodin. „Chtěli jsme těch pětadvacet let oslavit nějak stylově, tak jsme se rozhodli udělat koncert,“ vysvětluje mluvčí centra Ondra Hellebrant.

O tom, že půjde o velkou akci s nabitým programem, svědčí i složení hostů. Kromě domácího arpiďáckého hudebního uskupení K.R.B se mohou diváci těšit na kapelu The Tap Tap z Jedličkova ústavu, na Vypsanou fixu, Pekaře, Jakuba Děkana nebo skupinu Love Gangsters.

Pekař pro Arpidu navíc napsal píseň, která i s klipem vyjde v prosinci. „Tu píseň jsem měl v hlavě už dlouho, jen jsem hledal někoho, kdo ji dotáhne do zdárného konce. K.R.B je perfektně sehraný a vlastní píseň si zaslouží,“ popsal zpěvák, který se navíc spolu s vydavatelem vzdal veškerých práv na píseň. „Až Arpida song vydá, veškerý výtěžek půjde právě jim,“ dodává.

Stejně tak pomůže Arpidě i výtěžek z chystaného koncertu. Za vybrané peníze se zrekonstruuje a vybaví místnost pro Snoezelen v centru. „Už se na neděli hrozně těšíme, chceme si to pořádně užít. Děti se poctivě připravují na vystoupení a paradoxně nemají ani trému,“ prozradil Jaromír Novák z centra.

Akci moderuje Jirka Mádl. Program je připraven až do deseti hodin, a kromě zmiňovaných jmen se mohou návštěvníci těšit také na překvapení. Lístky je možné zakoupit v předprodeji za 290 korun, na místě budou k dispozici za 350 korun. Veškeré informace najdete na webu.

Soutěž o vstupenky na Arpi.day (neděle 14. října, 15:00, výstaviště pavilon T1)

Díky soutěži s Budějckou Drbnou můžou jít tři čtenáři na koncert zadarmo. Stačí jen do čtvrtka do 20:00 správně odpovědět na soutěžní otázku a čekat na slosování.

Soutěž skončila. Vstupenky vyhráli Roman Marek, Petra Vašíčková a Simona Kočová. Gratulujeme!

Podmínkou účasti v soutěži je vyplnění jména a kontaktních údajů. Ty budou využity pouze pro potřeby redakce v rámci této soutěže.

Foto Jana Kroneislová

Štítky Arpi.day, Arpida, koncert, hudba, Pekař, vystoupení, výstaviště, soutěž, pavilon, Jakub Děkan, Vypsaná fiXa, The Tap Tap, hudební skupina, kongresové centrum, hudební festival, Jaromír Novák, Jedličkův ústav, Drbna.cz

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

SOUTĚŽ: Čtvrt století oslaví Arpida stylově a se skvělým hudebním doprovodem  |  Kultura  |  Zprávy  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.