Počasí dnes10 °C, zítra14 °C
Čtvrtek 25. dubna 2024  |  Svátek má Marek
Bez reklam

FILMOVÉ PREMIÉRY: Zaujme české drama Ondřeje Trojana, hudební remake nebo nový Marvel?

První říjnový týden přináší nejen babí léto, ale i řadu filmových novinek. Jednou z nich je české historické drama o muži, který se při honbě za penězi neštítil ničeho. Další novinka zaujme fanoušky marvelovských příběhů. Novinek je ale ještě o něco víc.

Toman

Ve čtvrtek 4. října do kin vstupuje filmové drama režiséra a producenta Ondřeje Trojana o vzestupu a pádu na pozadí doby, která dodnes ovlivňuje naše životy. Neuvěřitelný a pravdivý příběh rozporuplné osoby Zdeňka Tomana, šéfa naší zahraniční rozvědky, který významně ovlivnil vývoj v poválečném Československu, bezskrupulózního obchodníka s obrovskou mocí a zásadním úkolem. Sehnat peníze, které komunistům vyhrají volby, i když se to neobejde bez šmeliny, vydírání a kasírování válečných zločinců i jejich obětí.

Zrodila se hvězda

Bradley Cooper a Lady Gaga se setkávají, aby společně zazářili v remaku filmu o začínající pěvecké hvězdě.

Bella a Sebastian 3

Uběhly už dva roky od posledního příběhu o přátelství mezi Bellou a Sebastianem. Sebastian dospívá a z Belly se stává maminka tří roztomilých štěňátek. Pierre a Angelina budou mít svatbu a sní o novém životě na jiném místě, jinde než v horách… Sebastian však své hory opustit nechce. Když se najednou objeví Joseph, bývalý vlastník Belly, je pevně přesvědčen, že ji získá zpět. Sebastian si uvědomuje nebezpečí, které Belle i štěňatům hrozí a rozhodne se udělat všechno pro to, aby je ochránil.

Venom

Na filmová plátna přichází jedna z nejlepších a nejkomplexnějších comicsových postav společnosti Marvel. Novinář Eddie Brock se stává hostitelem mimozemského symbionta Venoma. Brock se v rámci své práce novináře pokouší již po celé roky odhalit veřejnosti skutečnou tvář známého vědce společnosti Life Foundation Carltona Drakea – jeho odhodlání se přerodilo v posedlost, která mu zlikvidovala kariéru a zničila vztah s jeho přítelkyní Anne. Když do svého těla Eddie vstřebá jeden z Drakeových experimentů – mimozemšťana Venoma – zničehonic zjišťuje, že disponuje novými superschopnostmi a má možnost dělat, cokoliv se mu zachce. 

Autoři | Foto Repro Youtube

Štítky film, kino, premiéra, novinka, Ondřej Trojan, Marvel, Zdeněk Toman, Venom, Lady Gaga, Bradley Cooper, Československo, Zrodila se hvězda, peníze

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

FILMOVÉ PREMIÉRY: Zaujme české drama Ondřeje Trojana, hudební remake nebo nový Marvel?  |  Kultura  |  Zprávy  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.