Počasí dnes7 °C, zítra7 °C
Úterý 23. dubna 2024  |  Svátek má Vojtěch
Bez reklam

Mariánská ožije pod taktovkou Báry Polákové a Pavla Lišky

Komentované prohlídky, dětské tvůrčí dílny, minigolf nebo ohňostroj. Na to vše se mohou těšit ti, kteří ve čtvrtek 13. září zajdou do bývalých kasáren na Mariánském náměstí. Mariánská totiž ožije!

Nově otevřené obchodní centrum a parkovací dům Mariánská nabídne už od deseti hodin dopoledne bohatý program. Během dne proběhne několik komentovaných prohlídek objektu Mariánská, chybět nebudou ani hudební a divadelní vystoupení nebo ukázka TJ Karate.

Gurmáni se můžou těšit na stánky s občerstvením, zakrojení pečeného býka nebo školu čepování. Téměř celý den budou k dispozici dětské monsterkáry, od dvanácti hodin je připraven i koutek pro děti. V půl 5 se divákům představí česká zpěvačka a herečka Barbora Poláková a těšit se můžete i na Pavla Lišku.

Vstup na celou akci je zdarma. „Pokud vyjde hezké počasí, uvidí návštěvníci vzlétnout horkovzdušný balon,“ prozradili organizátoři. Večer zahraje kapela HE Band a připraven je i ohňostroj. Afterparty bude od deseti hodin v restauraci Srdcovka. Celý harmonogram najdete webu.

Foto Galerie Mariánská

Štítky Mariánská žije, akce, kultura, České Budějovice, Pavel Liška, Barbora Poláková, Mariánské náměstí (Brno), Mariánská, ohňostroj

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Mariánská ožije pod taktovkou Báry Polákové a Pavla Lišky  |  Kultura  |  Zprávy  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.