Počasí dnes7 °C, zítra9 °C
Středa 24. dubna 2024  |  Svátek má Jiří
Bez reklam

KULTURNÍ TIPY: Město lidem je tady!

Budějce nikdy nejsou svým obyvatelům blíž než během víkendové akce Město lidem, lidé městu. Vyrazit můžete i na Hospodský kvíz nebo do kina.

Pátek 31. srpna

Radniční léto: Návštěva mladé dámy, recitál o lásce – radniční nádvoří – 20:00
Stále aktuální téma, romantika i drama, skvělé herecké výkony, a hlavně příjemné divadelní rozptýlení. To všechno vás čeká v komedii Zdeňka Podskalského Návštěva mladé dámy.

Pátek, sobota 31. srpna až 1. září

Město lidem, lidé městu
Už se těšíte? I letos se o posledním srpnovém víkendu zavřou ulice v centru města autům a otevřou se příjemné pěší zábavě. Přijďte si posedět na trávník, ochutnat skvělé jídlo a pití, zablbnout si s dětmi, nebo si jen tak užít atmosféru téhle oblíbené akce.

Neděle 2. září

Hospodský kvíz – Café Hostel – 18:30
Nebaví vás jen tak sedět v hospodě a pít pivo? Tak si k tomu dopřejte pořádnou vědomostní soutěž. Hospodský kvíz v Hostelu je zábavná společenská akce, kde můžete prověřit své všeobecné znalosti a vyhrát nějakou tu cenu.

Pondělí 3. září

Kryštůfek Robin – CineStar  
Koho by napadlo, že hrdina animovaného Medvídka Pú se dostane až na stříbrné plátno, a navíc s tváří Ewana McGregora? Dnes už je možné všechno, a tak vznikla výpravná rodinná podívaná od Disneyho, která potěší celou rodinu – i ty, kteří Medvídka Pú zatím neznají. Hraje CineStar Čtyři Dvory a IGY Centrum.

Autoři | Foto mestolidemlidemestu.cz

Štítky kultura, tipy, hudba, divadlo, koncert, České budějovice, Zdeněk Podskalský, Medvídek Pú, kino, Cinestar, Ewan McGregor, Walt Disney

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

KULTURNÍ TIPY: Město lidem je tady!  |  Kultura  |  Zprávy  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.