Počasí dnes15 °C, zítra17 °C
Pátek 26. dubna 2024  |  Svátek má Oto
Bez reklam

Podzimní taneční v Metropolu odstartují už v polovině září

Taneční, to není jen zábava, ale jedna z životních událostí, na kterou mnozí vzpomínají do konce života. Jedinečný taneční kurz pod vedením taneč­ních mistrů Jany a Tomáše Rynešo­vých začíná už 17. září v budějckém Metropolu.

„Pod profesionálním vedením taneč­ních mistrů Jany a Tomáše Rynešo­vých najdete v tanečních nové přátele či lásku, vyplníte svůj volný čas aktivní zábavou a v neopakovatelné atmosféře zapomenete na všední starosti,“ uvá­dějí organizátoři a dodávají: „Mladý taneční pár soustředí svou výuku na moderní tance, které využijete na plesech či jiných tanečních událostech. Součástí výuky jsou také základní pravidla společen­ského chování, která jsme ještě rozšířili o speciální hodinu stolování spojenou s rautem, kde se naučíme, jak správně konzumovat jednotlivé lahůdky podávané na rautech a poté si vše prakticky vyzkoušíte sami.“

Podzimní kurz se uskuteční od 17. září do 3. prosince. Na návštěvníky čeká celkem 12 lekcí. Devět normálních, speciální lekce stolování, prodlouže­ná a závěrečný věneček. V rámci prodloužené a věnečku čekají na tanečníky soutěže o hodnotné ceny.

Pokud nemáte tanečního partnera nebo partnerku, nemusíte zoufat. Ještě před začátkem tanečních se s ním můžete seznámit na veřejných facebookových skupinách „Kurz spol. výchovy a tance DK Metropol - Září 2018 mládež“.

Zájemci se mohou hlásit přímo v sekre­tariátu DK Metropol, v pracovní dny od 9 do 16 hodin, telefonicky na čís­lech 386 106 112 nebo 604 246 048 či e-mailem na info@metropolcb.cz.

Tisková zpráva

Štítky DK Metropol, taneční, nábor, kurz, Dům kultury Metropol, zábava

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Podzimní taneční v Metropolu odstartují už v polovině září  |  Kultura  |  Zprávy  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.