Počasí dnes15 °C, zítra17 °C
Pátek 26. dubna 2024  |  Svátek má Oto
Bez reklam

Křeslo pro hosta na budějcké Palubě bude patřit jedinečnému herci Petru Nárožnému

Petr Nárožný pozvedl svým vynikajícím hereckým umem mnoho televizních, filmových i divadelních rolí. I když tento jedinečný herec, vynikající bavič a moderátor už oslavil osmdesáté narozeniny, stále je ve formě a dokazuje, že je pořád vynikajícím mistrem slova. Přesvědčit se o tom můžete sami, Petr Nárožný totiž usedne do Křesla pro hosty v českobudějovické restauraci Paluba. A rozhodně to bude hodně veselý večer. Tak neváhejte a zajděte si pro vstupenky.

Komedie Jáchyme, hoď ho do stroje! a Jen ho nechte, ať se bojí, pohádka S čerty nejsou žerty, televizní seriály Hospoda a Pojišťovna štěstí. To je jen hodně stručný výčet názvů filmových a televizních snímků, v nichž se blýskl rolí známý český herec Petr Nárožný. Ten není ale jen hercem, je také vypravěčem a při připomenutí večerníčka Mach a Šebestová, je nutné podotknout, že skvělým. Je také vynikajícím bavičem a moderátorem, což dokázal v televizním zábavném pořadu Zlatíčka.


Zdroj: YouTube

A právě s tímto jedinečným českým hercem se můžete osobně setkal v českobudějovické restauraci Paluba. Křeslo pro hosta tentokrát s Petrem Nárožným, které bude moderovat jeho syn, se uskuteční už v pátek 24. srpna od 19:00 hodin.

Vstupenky jsou za 500 korun k mání v restauraci Paluba. V ceně vstupenky je kromě zábavy s Petry Nárožnými také malé občerstvení. 

Štítky kultura, restaurace Paluba, Křeslo pro hosta, Petr Nárožný, České Budějovice, herec, křeslo, restaurace, vstupenka, Jáchyme, hoď ho do stroje!, S čerty nejsou žerty, Hospoda, Pojišťovna štěstí, YouTube, Mach a Šebestová

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Křeslo pro hosta na budějcké Palubě bude patřit jedinečnému herci Petru Nárožnému  |  Kultura  |  Zprávy  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.