Počasí dnes18 °C, zítra23 °C
Sobota 27. dubna 2024  |  Svátek má Jaroslav
Bez reklam

KULTURNÍ TIPY: V Budějcích budou hrát herecká esa, ale i skvělé kapely

Nudit se nemusíte ani v srpnu. Pokud zrovna nemáte chuť na koncerty na náměstí nebo před K2, můžete vyrazit do divadla na komedii Rodina je základ státu.

Úterý 7. srpna

Ray Cooney: Rodina je základ státu – Metropol – Divadelní sál – 19:00
V londýnské nemocnici se doktor David Mortimore připravuje na důležitou přednášku, která mu může pomoci v tolik očekávaném kariérním postupu. Místo klidu ho však čeká překvapení ze strany jeho bývalé milenky, která oznámí, že má dceru. Situace se komplikuje v mnoha směrech, což pro diváky znamená jediné – skvělou zábavu! Hrají: Miroslav Etzler, Richard Trsťan, Vanda Hybnerová / Marika Procházková, Petr Motloch, Martina Hudečková / Marika Procházková a další.

Středa 8. srpna

Středy před K2 – The Atavists + Love Gangsters – před K2 – 19:00
Tento týden dorazí netradičně kapela až z Hradce Králové. Tha Atavists hrají „surf-stoner rock“. Nevíte, co si pod tím představit? Tak přijďte před K2! Doplní je Love Gangsters, pankáči z Českých Budějovic. Afterparty DJ Gizzy.

Čtvrtek 9. srpna

Hudební večery na náměstí – ONI – nám. Přemysla Otakara II. – 19:00
Co by to bylo za léto bez koncertu kapely ONI, místní chlapské formace, která hraje alternativní jazz, rock i funky inspirovaný stylem kapel Buty nebo -123 minut.

Autoři | Foto Facebook Kapela ONI

Štítky kultura, tipy, hudba, divadlo, koncert, České Budějovice, hudební skupina, Marika Procházková, Ray Cooney, Miroslav Etzler, Vanda Hybnerová, Petr Motloch, Martina Hudečková, Přemysl Otakar II., Buty

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

KULTURNÍ TIPY: V Budějcích budou hrát herecká esa, ale i skvělé kapely  |  Kultura  |  Zprávy  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.