Počasí dnes10 °C, zítra14 °C
Čtvrtek 25. dubna 2024  |  Svátek má Marek
Bez reklam

KULTURNÍ TIPY: Rozšiřte si kulturní i historické obzory

Pokud máte pocit, že už o Budějcích všechno víte, třeba vás překvapí netradiční večerní procházka k příležitosti sta let od vzniku ČSR. Ale čeká vás toho mnohem víc!  

Pátek 27. července

Poznávání za úplňků – 100 let vzniku ČSR v Českých Budějovicích – Jihočeské muzeum – 20:00

Jihočeské muzeum si letos opět připravilo netradiční večerní vycházky s průvodcem, které vám přiblíží historii Českých Budějovic. Provádí Ing. J. Peltán. Sraz před budovou muzea.

Sobota 28. července

Mamma Mia! Here We Go Again – CineStar

Po deseti letech od veleúspěšné premiéry snímku Mamma Mia se vrací do kin oblíbení hrdinové, a hlavně hrdinky v podání Meryl Streep a Amandy Seyfried. Druhý příběh se odehrává deset let po událostech prvního dílu, kdy zcestovalejší a moudřejší Sophie plánuje velkolepé znovuotevření rodinného hotelu na Kalokairi. Hraje multikino CineStar IGY Centrum a Čtyři Dvory.

Neděle 29. července

Hospodský kvíz – Café Hostel – 18:30

Nebaví vás jen tak sedět v hospodě a pít pivo? Tak si k tomu dopřejte pořádnou vědomostní soutěž. Hospodský kvíz v Hostelu je zábavná společenská akce, kde můžete prověřit své všeobecné znalosti a vyhrát nějakou tu cenu.

Pondělí 30. července

Prohlídka radnice – radnice – 10:15

Každé letní pondělí můžete proniknout do tajů českobudějovické radnice, která skrývá nejedno tajemství. Komentovaná prohlídka trvá přibližně tři čtvrtě hodiny a začíná v Turistickém informačním centru na náměstí.

Autoři | Foto Facebook Radnice

Štítky kultura, tipy, hudba, koncert, divadlo, České Budějovice, Cinestar, Meryl Streepová, radnice, Amanda Seyfriedová, Mamma Mia, muzeum, Čtyři Dvory

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

KULTURNÍ TIPY: Rozšiřte si kulturní i historické obzory  |  Kultura  |  Zprávy  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.