Počasí dnes19 °C, zítra20 °C
Pátek 29. března 2024  |  Svátek má Taťána
Bez reklam

Českokrumlovský Mezinárodní hudební festival poprvé nabízí i filmové promítání pod hvězdami

Novinku v podobě letního kina připravili pořadatelé letošního Mezinárodního hudebního festivalu v Českém Krumlově. Festivalové promítání pod širým nebem nabídne celkem tři filmy.

Letní promítání v Pivovarské zahradě v České Krumlově přivítá první návštěvníky v pátek 27. července, kdy bude k vidění jedna z nejslavnějších českých filmových komedií, v níž správní muži pijí pouze kolalokovu lihuprostou limonádu a zákon má podobu pistolníka, vybaveného přesnou muškou, zářivým úsměvem a lahodným tenorem. A to Limonádový Joe.

O týden později, v pátek 3. srpna je na programu úspěšná muzikálová komedie o svobodě, nezávislosti, rudé hvězdě a rokenrolu - Šakalí léta.

Rok ďábla, to je příběh člověka, který se postupně vymanil z vlivu alkoholu, nahrávacích společností a médií, ale zoufale osaměl, v hlavních rolích s Jaromírem Nohavicou, Karlem Plíhalem a skupinou Čechomor. A právě tento film uzavře festivalové letní kino v pátek 10. srpna.

Promítá se vždy od 20 hodin a festivalové letní kino je zdarma.

Štítky kultura, letní kino, film, festival, Český Krumlov, hudební festival, Limonádový Joe, Jaromír Nohavica, Karel Plíhal, Šakalí léta, Rok ďábla, Čechomor

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Českokrumlovský Mezinárodní hudební festival poprvé nabízí i filmové promítání pod hvězdami  |  Kultura  |  Zprávy  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.