Počasí dnes7 °C, zítra10 °C
Středa 24. dubna 2024  |  Svátek má Jiří
Bez reklam

KULTURNÍ TIPY: Nenechte si ujít Kabát, Chinaski nebo Mig 21

Není nic lepšího než si v létě vychutnat nejlepší české kapely. Pořádná porce muziky vás čeká díky Léto Festu.

Pátek a sobota 20. a 21. července

Léto Fest 2018

Dvoudenní hudební festival je vrcholem jinak poklidného červencového kulturního života v jihočeské metropoli. Letos organizátoři přilákali takové hvězdy, jako jsou Kabáti, Chinaski, Wanastowi Vjeci, Mňága a Ždorp nebo Mig 21, takže si to rozhodně nenechte ujít! Akce slibuje skvělou zábavu pro dospělé i děti. Nebude chybět ani něco dobrého k zakousnutí. To všechno vás čeká na Výstavišti v pátek a v sobotu od 12 hodin.

Mrkněte na program.

Sobota 21. července

Komentovaná prohlídka k výstavě – Zámecká jízdárna, Hluboká nad Vltavou – 15:00-17:30

Komentovaná prohlídka k výstavě František Kupka/Člověk a země představí nejrozsáhlejší ilustrátorskou kolekci Františka Kupky. Výstavou provede David Kubec, kurátor a náměstek úseku prezentace a ochrany sbírek Alšovy jihočeské galerie.

Neděle 22. července

Letní filmové promítání – náměstí Přemysla Otakara II. – 21:15

Až se setmí, čeká vás přímo v srdci Budějc promítání oblíbených českých filmů, v neděli konkrétně filmu Saturnin. Nestárnoucí komediální klasika vám zpříjemní večer díky Půjčovně strojů Zeppelin CZ, která tímto oslaví 20 let. Na páteční a sobotní večer jsou naplánovány filmy Muži v naději a Ženy v pokušení.

Pondělí 23. července

Francis Veber: Drahá legrace – Metropol – divadelní sál – 19:00

Kdo by neznal divadelní hru Blbec k večeři? Přijďte na volné pokračování téhle originální komedie, které opět slibuje spoustu komických situací a sympatického humoru. A o čem to vlastně je? Nezaměstnaný Francois Pignon nemá ani korunu, to však nemusí nikdo vědět. Když na sebe pošle daňovou kontrolu a začne hlídat byt svému bohatému kmotrovi, začnou se o něj zajímat nejen krásné dámy! Hrají: J. Čenský/J. Šťastný, J. Carda, K. Špráchalová a další. Režie: P. Kracík.

Chcete vědět víc? Podívejte se sem.

Autoři | Foto Facebook Mig 21

Štítky kultura, tipy, hudba, koncert, divadlo, České Budějovice, Chinaski, Mig 21, František Kupka, hudební skupina, Přemysl Otakar II., Francis Veber, François Pignon, Alšova jihočeská galerie v Hluboké nad Vltavou, Hluboká nad Vltavou, výstava, Blbec k večeři

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

KULTURNÍ TIPY: Nenechte si ujít Kabát, Chinaski nebo Mig 21  |  Kultura  |  Zprávy  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.