Počasí dnes8 °C, zítra6 °C
Pátek 19. dubna 2024  |  Svátek má Rostislav
Bez reklam

Budějcké náměstí se promění v letní kino

Plánujete si program na nadcházející tři dny? Můžete je věnovat českým filmům. V rámci oslav dvacátého výročí společnost, která půjčuje stroje, totiž na náměstí Přemysla Otakara II. v Českých Budějovicích vyroste letní kino. Filmy Muži v naději, Ženy v pokušení nebo Saturnina mohou zájemci zkouknout zadarmo.

Romantické rande anebo příjemné posezení s přáteli si naplánujte na předposlední červencový víkend. Večery od pátku 20. července do neděle 22. července mohou nejen filmoví fanoušci strávit sledováním oblíbených českých filmů. Letní kino si tak zájemci užijí s pozadím českobudějovického malebného historického náměstí.

Mobilní letní kino do Českých Budějovic zavítá v rámci Letního filmového promítání, které organizuje modletická Půjčovna strojů. Projekce začíná se setměním kolem 21:15 hodin a vstup je zcela zdarma.

Návštěvníci třídenního červencového budějckého „letňáku" přímo v centru města se mohou těšit na filmy Muži v naději, Ženy v pokušení nebo Saturnina. „Kapacita kina je téměř neomezená - kromě připravených laviček bude dost místa k posezení na zemi. Nezapomeňte tedy deku a klidně i to, na co zrovna budete mít chuť," říká Jonáš Kašpar z pořadatelského týmu.

Autoři | Foto Budějcká Drbna

Štítky kultura, letní kino, náměstí, České Budějovice, Muži v naději, Ženy v pokušení, Náměstí Přemysla Otakara II., česká kinematografie, slavnost, Jonáš Kašpar

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Budějcké náměstí se promění v letní kino  |  Kultura  |  Zprávy  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.