Počasí dnes6 °C, zítra7 °C
Sobota 20. dubna 2024  |  Svátek má Marcela
Bez reklam

KULTURNÍ TIPY: Podpořte dobrou věc a bavte se

Víkend bude patřit koncertům, které mají za cíl pomáhat tam, kde je to nejvíc potřeba. Co takhle zakončit Buskers fest ve Velbloudu nebo oslavit 20 let Motorové prdele? Ale čeká vás toho mnohem víc!

Pátek 22. června

Letní Taneční Show skupiny NG Dance Crew – Metropol – Divadelní sál – 19:00

Prázdniny se nezadržitelně blíží, a tak je třeba oslavit úspěšný školní rok. Můžete tak učinit spolu s tanečníky z NG Dance Crew, kteří vás zvednou ze židlí. Moderovat to bude Milan Džuba.

20 let Motorové prdele – mcFabrika – 20:00

Kapela, kterou si nespletete, to je českobudějovická Motorová Prdel! Svůj punk-country hraje už celých 20 let a vy to s ní můžete oslavit ve Fabrice. Navíc vás čeká i partička Harvester z Horní Plané, která hraje pošumavský ethno-rock říznutý punkem. No nezní to zajímavě? :)

Malá ochutnávka:

Sobota 23. června

Chaos Punx Budweis Family – Punx For Bazalka Vol.2 – mcFabrika – 20:00

Poslechněte si super muziku a zároveň podpořte správnou věc! Veškerý výtěžek z akce poputuje do Centra Bazalka. A kdo zahraje? Rozruch (punk ze Znojma), P.B.J.P. (místní punková legenda), K.Z.O. (táborský raw punk), Hiroshima Nightmare (místní thrash punk) a další.

Koncert pro Charitu Yes We Can 2018 – Vebloud Music Bar – 20:00

Buskers fest můžete stylově zakončit spolu s americkou kapelou Paramount Styles, která je pokračováním tvorby dvojice Scott McCloud a Alexis Fleisig, známé coby „Soulside“ ze začátku 90. let. Support: Houpací koně, indie-rocková kapela z Ústí nad Labem.

Co vás čeká a nemine?

Neděle 24. června

Hudební Fest Masné krámy – Masné krámy

Od pátku do neděle probíhá v restauraci Masné krámy fesťák, kde si můžete k dobrému jídlu poslechnout kapely Lazareth, Tabák – Kabát revival, Kiss Czech Company, The Slackers, Smokie revival Praha, Suzie Quatro a další.

Pondělí 25. června

BuďSOB: host Alexandr Hendruk – Horká vana - 16:00

Skupina BuďSOB vznikla po jedné z přednášek Saši Hendruka, známého svými myšlenkami o SOBěstačnosti. Po letech se vrací s besedou na téma zodpovědnost a opravdovost v každodenním životě aneb Kam až lze jít a co tam lze vůbec najít?

Autoři | Foto Facebook Motorová prdel

Štítky kultura, tipy, hudba, koncert, divadlo, České Budějovice, hudební skupina, punk, Džuba, Scott McCloud, Alexis Fleisig, Smokie, Horní Planá, Praha

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

KULTURNÍ TIPY: Podpořte dobrou věc a bavte se  |  Kultura  |  Zprávy  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.