Počasí dnes16 °C, zítra21 °C
Čtvrtek 28. března 2024  |  Svátek má Soňa
Bez reklam

Paramount Styles zahrají v budějckém Velbloudu. Výtěžek bude věnován charitě v Třeboni

Nejlepší zakončení letošního Buskers festu zažijete na After party ve Velbloudu s americkou kapelou Paramount Styles. Svou účastí navíc přispějete na Charitu Třeboň, která dostane výtěžek ze vstupného. Speciálním hostem budou Houpací koně.

Paramount Styles a Houpací koně si můžete poslechnout v budějckém klubu Velbloud v sobotu 23. června od 21 hodin.

Paramount Styles je pokračováním muzikantského života dvojice Scott McCloud a Alexis Fleisig. Oba dva definovali coby souputníci FUGAZI na začátku 90. let pojem "emo hardcore" s průkopnickou kapelou Soulside. Nejhlubší stopu v encyklopedii nezávislé kytarové hudby ale zanechali v legendárních Girls against boys. 



Houpací koně z Ústí nad Labem přivezou směsici ošklivosti a krásy – dráty, roury, výměníky, teplárny, boudy a kůlny stejně jako skalní věže, divoké strže, borovice v písku, louky vysoko v kopcích. Paneláky a zasedačky vedle baroka a renesance. Zahrají rockenroll nebo pop, jak se to nazve podle nich není podstatné, ale hrát budou tentokrát v acoustic verzi. A to se jen tak nevidí.

Autoři

Štítky koncert, charita, Paramount Styles, Girls against Boys, Třeboň, houpací kůň, hudební skupina, Scott McCloud, Alexis Fleisig, Fugazi, Velbloud, Ústí nad Labem

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Paramount Styles zahrají v budějckém Velbloudu. Výtěžek bude věnován charitě v Třeboni  |  Kultura  |  Zprávy  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.