Počasí dnes8 °C, zítra7 °C
Čtvrtek 18. dubna 2024  |  Svátek má Valérie
Bez reklam

KULTURNÍ TIPY: Čeká vás pohodička v Arpidě i to nejlepší z Move 21

Závěr školního roku se blíží a vy ho můžete zhodnotit po hudební i taneční stránce, třeba při koncertu DPS Jitřenka, při Arpiďácké pohodičce nebo na Galavečeru Move 21.

Pátek 8. června

DPS Jitřenka – Hurá na prázdniny – Metropol – Divadelní sál – 19:00

Českobudějovické dětské sbory Jitřenka si pro vás na závěr školního roku již tradičně připravily letní koncert nejen pro rodiče. Přijďte spolu s malými zpěváky oslavit úspěšnou sezónu. Sbormistr: Elvira Gadžijeva, klavír: Klára Žižková, Tereza Kahudová.

MET modern electric trio – Velbloud Music Bar – 21:00

Italské trio MET hraje blues/hard rock v moderním hávu. Přijďte si poslechnout jejich unikátní přepracování známých songů (jako třeba Personal Jesus, Smoke On The Water, Just Got Paid, Kashmir), ale i vlastní songy s chytlavými refrény.

Hudební ochutnávka:

Sobota 9. června

Rosa hraje Evergreeny – RetroStar – 21:00

Kapelník populární budějovické skupiny Rosa Olda Skupník tradičně hraje k poslechu i tanci ty nejlepší songy 50. až 80. let v RetroStar, příjemném baru na sídlišti Máj s velkým výběrem drinků.

Neděle 10. června

Arpiďácká pohodička 2018 – Arpida – 15:00

Přijďte podpořit dobrou věc, ale hlavně se bavit na benefiční folkové odpoledne v Arpidě. Letos budou hrát Nezmaři, Pavlína Jíšová, Pokáč, Epydemye a Sem-Tam – jména, která udělají radost každému příznivci dobré hudby! Tak si je pojďte užít naživo a pod širým nebem. Pro návštěvníky všech věkových kategorií bude připraven doprovodný program: kejklířské vystoupení, škola žonglování, soutěže, skákací hrad, westernový foto koutek i něco dobrého z grilu – prostě pohodička.

Pondělí 11. června

Galavečer Tanečního centra Move 21 – Metropol – Divadelní sál – 17:00

Slavnostní galavečer tanečního centra Move 21 neproběhne jednou, ale hned dvakrát – v pondělí a v úterý. Na každém z nich budou vystupovat jiné formace, od těch nejmenších po nejzkušenější tanečníky. Přijďte podpořit nejen své vlastní ratolesti a zjistit, co si děti za uplynulý školní rok nacvičily. Move 21 nabízí nejen kurzy pro všechny věkové kategorie, ale pořádá také tábory s tanečním zaměřením, takže malí tanečníci nemusí v létě vyjít ze cviku.

Mrkněte na web centra.

Autoři | Foto Facebook MET

Štítky kultura, tipy, hudba, koncert, divadlo, České Budějovice, školní rok, Metropolitní opera, Pavlína Jíšová, Pokáč

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

KULTURNÍ TIPY: Čeká vás pohodička v Arpidě i to nejlepší z Move 21  |  Kultura  |  Zprávy  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.