Počasí dnes7 °C, zítra7 °C
Úterý 23. dubna 2024  |  Svátek má Vojtěch
Bez reklam

Rock Radio vás dostane na největší koncerty. Je tu Rock Live

Rock Radio v letošním roce oslaví deset let své existence. Poprvé se z éteru ozvalo 1. prosince 2008 a od té doby zásobuje své posluchače slušnou rockovou muzikou 24 hodin denně. Rock Radio tohle výročí pochopitelně oslaví. A jak jinak, než slušně a rockově. A ještě pěkně nahlas a naživo.

Od konce dubna přichází s promotion Rock Live! Rocková muzika se nejlépe poslouchá pěkně nahlas. Rockové kapely letos přijedou do České republiky zahrát v hojném počtu. A tak Rock Radio umožní svým slušným posluchačům tyhle koncerty vidět a pěkně si je užít. Není nic jednoduššího, než poslouchat a o lístky si zavolat.

S jakými rockery budeme mít co do činění?

Nejedná se o žádná „béčka“.  Rockové, hard rockové a metalové legendy.

Ozzy Osbourne! Tenhle slušnej rocker si už u nás několikrát zahrál a vždycky to byla událost. 13. června vystoupí v Praze na Prague Rocks 2018.

Lenny Kravitz přijede 2. června do O2 Areny. Přiveze s sebou svoje největší pecky, ale taky jistě i písně ze svého letošního novinkového alba.

Judas Priest & Megadeth! K tomu není co dodávat. Tyhle dvě veleslavné party zahrají ve stejný den na stejném místě. A to konkrétně 12. června v plzeňské Home Monitoring Areně.

Nemáte dost? Tak přidáme:

Iron Maiden, 20. června. Praha, Letiště Letňany. Nevidět britskou metalovou legendu v plné polní se rockerovi prostě stát nesmí.

A aby legend nebylo málo, do Brna přijedou 2. července Deep Purple. Hostit je bude DRFG Arena. Kolikrát asi ještě objedou celý svět...?

„Rock je slušná muzika, tak jedeme naživo. Rock Live! Jsme Rock Radio, je nám deset let a dostaneme vás až k podiu! Stačí poslouchat a o lístky na největší rockový akce si zavolat. Nic víc. Tak se těšíme,“ vzkazuje Rock Radio.

Tisková zpráva

Štítky kultura, tipy, hudba, koncert, Rock Live, Ozzy Osbourne, Česko, Praha, Lenny Kravitz, Iron Maiden, Deep Purple, ČEZ Aréna (Plzeň)

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Rock Radio vás dostane na největší koncerty. Je tu Rock Live  |  Kultura  |  Zprávy  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.