Počasí dnes10 °C, zítra14 °C
Čtvrtek 25. dubna 2024  |  Svátek má Marek
Bez reklam

KULTURNÍ TIPY: Nenechte si ujít party ve švédském stylu s duem Liquid Smile

Víkend s sebou jako obvykle přináší kromě volna také kulturní akce. A jak je známo, víkend začíná pátkem, tak se podívejte, kam je možné vyrazit.

Pátek 25. května

House of madness – Klub K2 – 21:00

Ze Švédska se vrací na stage do K2 djské duo Liquid Smile. Zvání jsou opět všichni party people, aby rozhejbali parket v káčku. Na závěr to klasicky doplní rezident Dj Melvin Coxx.

Koncert zpěváka Milana Peroutky a kapely Perutě – Výstaviště České Budějovice – 17:00

Bambifest, na kterém vystoupí i Milan Peroutka, se bude konat 25. až 26. května na Výstavišti v Českých Budějovicích, a to v pátek od 8:00 do 18:00 hodin a v sobotu od 9:00 do 17:00 hodin.

Sobota 26. května

Alike, Jerry Sukk, Leslie, Goofy Cow – mcFabrika – 20:00

Alike v nové sestavě (mínus jedna) si pozvali do oblíbeného klubu kamarády a přespolní až z krásné Olomouce. Zazní nejen Alike z Velešína, ale i budějcký Jerry Sukk. Z Olomouce dorazí Goofy Cow.

Neděle 27. května

Ural Philharmonic Orchestra – Metropol – 19:00

Uralská filharmonie byla založena v roce 1936 a je jedním z nejlepších symfonických orchestrů v Rusku. Její repertoár zahrnuje díla klasické hudby všech období od baroka po skladby soudobých autorů. Ročně pořádá více než sto koncertů doma i v zahraničí a teď zamíří i do Budějc.

Pondělí 28. května

Jiří Suchý: Člověk ze sklepa – Kabaret U Váňů – 19:36

Komedie podle Člověka z půdy, kterou upravil a zrežíroval E. Váňa. Hudbu složili M.Bosák, J.Peterka a E.Váňa. Účinkovat budou Michal Kopecký či Ondřej Stránský, Lenka Kozáková, Monika Lampedecchia, Jiřina Váňová, Eduard Váňa, Denisa Holečková, Pavla Nýdlová, Ivana Šlehovrová a Michal Bosák

Autoři | Foto Facebook Liquid Smile

Štítky kultura, tipy, hudba, koncert, divadlo, České Budějovice, styl, Milan Peroutka, Michal Bosák, kulturní akce, Švédsko, Jiří Suchý, Martin Jan Vochoč, Michal Kopecký, Olomouc, Rusko

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

KULTURNÍ TIPY: Nenechte si ujít party ve švédském stylu s duem Liquid Smile  |  Kultura  |  Zprávy  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.