Počasí dnes14 °C, zítra17 °C
Středa 8. května 2024  |  Svátek má Statní svátek
Bez reklam

Dětský den a benefiční koncert v Nových Hradech pomůže dětem z prachatické nemocnice

V romantických prostorách zámku Nové Hrady se ​již podruhé uskuteční Dětský den a benefiční koncert Kdo má rád. Při letošním osmém ročníku benefice vystoupí 2. června například Jitka Zelenková, Linda Finková, Radka Fišarová či La Gioia a další. Výtěžek z akce půjde na dětské oddělení prachatické nemocnice.

„V letošním roce budou na děti čekat v přilehlé zámecké zahradě, ale i v blízkém okolí zámku Nové Hrady pohádkové bytosti, u kterých budou plnit různé úkoly a pokud vše splní, dostanou Diplom a dárky. Kromě různých disciplín na ně také čekají různé atrakce jako skákací hrad, elektrický býk a také stánky s cukrovinkami – cukrovou vatou, tureckým medem, nugátem a zmrzlinou,“ prozradil jeden z účinkujících a producent celé akce Martin France.

Výtěžek z koncertu, na kterém budou účinkovat Linda Finková, Kamelie, La Gioia, Markéta Zehrerová, Koule a další, je určen pro dětské a novorozenecké oddělení prachatické nemocnice. Můžete se těšit také na Jitku Zelenkovou, Radka Bangu, Thomase Puskailera a Zbyňka Drdu. Večerní koncert bude moderovat Markéta Mayerová a dětským odpolednem bude provázet Michaela Marková.

Vstupenky je možné zakoupit v sítích Ticketlive nebo přímo na zámku Nové Hrady. Děti do osmi let mají vstup na koncert zdarma.

Při předchozích ročnících se vybralo přes 63 tisíc korun pro Dětské a novorozenecké oddělení nemocnice Prachatice a mohl se díky nim koupit například lékařský přístroj EKG Holter či šest polohovacích lehátek a nemocniční polohovací stolky pro děti.

Autoři

Štítky benefice, koncert, Dětský den, Nové Hrady, nemocnice, zámek, Jitka Zelenková, Linda Finková, Radka Fišarová, La Gioia, Martin France, Markéta Zehrerová

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Dětský den a benefiční koncert v Nových Hradech pomůže dětem z prachatické nemocnice  |  Kultura  |  Zprávy  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.