Počasí dnes16 °C, zítra21 °C
Čtvrtek 28. března 2024  |  Svátek má Soňa
Bez reklam

KULTURNÍ TIPY: Fanoušci punku si zobnou Prášek proti Blbosti

Kulturní program od úterý 22. května do pátku 25. května přinese plno zábavy. Nejen, že můžete navštívit divadlo a zhlédnout Koorzování, při kterém prostor dostanou také diváci, ale v Budějcích zazní i hodně punku. Přijede také bluesrockový Danny Bryant Band z Velké Británie.

Úterý 22. května

Koorzování – Jihočeské divadlo – 19:30

Amatérské divadlo aneb procházka tím, co se v letošní sezóně 2017/ 2018 doposud urodilo v hereckých a muzikálových kurzech Ateliéru 3D pod vedením Jiřího Untermüllera. Otevřená hodina, kde mohou dostat vedle frekventantů kurzů prostor také diváci.

Kittchen & Aid Kid – Sokolský ostrov – 21:00

Přijďte si poslechnout, jak budou znít Kittchenovy postapokalyptické písničky poddolované Aid Kidovo hutnou elektronikou.

Psychocandy –  Velbloud Music Bar – 22:15

Kluci z kapely Psychocandy jsou tři paneláčníci z jednoho znojemského předměstí. Mají rádi špinavý zvuk devadesátek a post-punkovou basu.

Středa 23. května

Prášek proti Blbosti – mcFabrika – 21:00

Ve Fabrice vystoupí mladá punková kapela z Hluboké nad Vltavou. Prášek proti blbosti se rozdávat nebude, ale dostanete od ní dávku pořádného punku.

Čtvrtek 24. května

Danny Bryant Band – Velká Británie, bluesrock – Highway 61 Blues Club – 19:30

Zahraje bluesrocková extraliga z Velké Británie Danny Bryant, který se už více než deset let pohybuje na světové bluesrockové scéně. Za ten čas si získal význačné postavení a velké množství fanoušků napříč kontinenty. Za sebou má nejen mnoho svých vlastních úspěšných turné, ale i účast na řadě prestižních festivalů po boku mnoha velkých jmen, namátkou třeba Joe Cocker, Carlos Santana, Buddy Guy nebo Peter Green.

Autoři | Foto Facebook Prášek proti Blbosti

Štítky kultura, tipy, hudba, koncert, divadlo, České Budějovice, punk, Danny Bryant, Velká Británie, Joe Cocker, Carlos Santana, Peter Green, Buddy Guy, hudební skupina

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

KULTURNÍ TIPY: Fanoušci punku si zobnou Prášek proti Blbosti  |  Kultura  |  Zprávy  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.