Počasí dnes8 °C, zítra6 °C
Pátek 19. dubna 2024  |  Svátek má Rostislav
Bez reklam

KULTURNÍ TIPY: Užijte si legendy českého popu, hard rocku i stand-up comedy

Jarní počasí sice láká zůstat venku, ale když dorazíte na některou z kulturních akcí tohoto týdne, odměnou vám bude nezapomenutelný zážitek. Třeba v podání Dalibora Jandy nebo kapel Citron a Tublatanka.

Úterý 17. dubna

Na Stojáka: Marek Daniel, Iva Pazderková, Karel Hynek – Klub Slavie – 18:30

Ve Slavii to opět rozjedou nejlepší čeští stand-up komici. Tentokrát se můžete těšit na více či méně improvizovanou show Marka Daniela alias Tondy Blaníka, Ivy Pazderkové alias „blbé blondýny“ a Karla Hynka, který se označuje za Chucka Norrise stand-upu. Tak co, přijdete prověřit jejich komediální schopnosti?

Středa 18. dubna

Dalibor Janda & Prototyp – DK Metropol – 19:00

Ač se to zdá neuvěřitelné, český „Hurikán“ Dalibor Janda slaví už 65 let! Při té příležitost vyráží na turné s doprovodnou kapelou Prototyp, která s Daliborem hraje už od 80. let. Český popový zpěvák letos vydává zlaté album Velký flám, kde najdete jeho největší hity, které samozřejmě zazní i na jeho megakoncertu. Hostem večera navíc bude zpěvákova krásná dcera Jiřina Anna Jandová.

Trochu klasiky:

Čtvrtek 19. dubna

Citron & Tublatanka – Souboj rebelů Tour 2018 – KD Vltava – 20:00

Česká hard rocková a heavy metalová legenda Citron nastartovala kariéru v roce 1976 a i dnes, ve staronové sestavě, to pořád má šťávu! Na turné uslyšíte jejich Best of Rebelie rebelů. A slovenská Tublatanka si na turné přichystala Best of program k 35letému výročí. Navíc se dočkáte společného finále obou legend, a to zcela nového songu.

Více o akci zde.

John Fiske: Titanic – Metropol – Divadelní sál – 19:00

Jak už název napovídá, příběh se točí kolem neslavnější lodi světa, která bohužel skončila na dně oceánu. Dvojice herců z Divadla Kalich (Filip Blažek a Miroslav Vladyka) v téhle parodii zrekonstruují potopení nepotopitelné lodi. Přijďte se pobavit!

Autoři | Foto Facebook Citron

Štítky kultura, tipy, hudba, koncert, divadlo, Dalibor Janda, Tublatanka, Marek Daniel, Iva Pazderková, Karel Hynek, hudební skupina, turné, Chuck Norris, kulturní akce, rock, Dům kultury Metropol, John Fiske

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

KULTURNÍ TIPY: Užijte si legendy českého popu, hard rocku i stand-up comedy  |  Kultura  |  Zprávy  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.