Počasí dnes10 °C, zítra14 °C
Čtvrtek 25. dubna 2024  |  Svátek má Marek
Bez reklam

KULTURNÍ TIPY: Vychutnejte si oscarové songy, balkánské lidovky i AG Flek

Absurdní divadelní komedie, orchestr Lords Of The Sound, dvojkoncert ve Velbloudu nebo Jihočeská filharmonie s kapelou AG Flek – to všechno vás čeká už v první půlce týdne. Tak na nic nečekejte a vyrazte za kulturou.

Úterý 10. dubna

Letní vosy nás štípou už i v listopadu – Na Půdě – 19:30

Absurdní komedie Ivana Vyrypajeva je, stejně jako ostatní hry současného ruského autora, založená na úzkém dialogu herců s divákem, kdy postavy provokují neustálým přívalem otázek. V tomto případě se hlavní hrdina Robert snaží zjistit, kde byla jeho manželka Sára minulé pondělí. Manželka a bratr tvrdí jednu věc, rodinný přítel a sousedé však něco jiného. Kdo z nich lže? Přijďte se to dozvědět na Studiovou scénu Na Půjdě.

Mrkněte na obrázky zde.

Středa 11. dubna

Lords Of The Sound Orchestra – Oscar Music Awards – DK Metropol – 19:00

Povinnost pro filmové fanoušky! Vystoupení Lords Of The Sound není jen koncert, ale kompletní plnohodnotné show, kde je každé číslo doprovázeno jedinečnou vizuální a světelnou show a živými vokály. Orchestr si na každý koncert připravuje tématický program a pod názvem Oscar Music Awards se skrývá hudba z oscarových filmů. Samotná show bude evokovat právě předávání Oscarů.

Free Balkan Quintet + Výborný Trio, after Antonín Padrta – Velbloud Music Bar – 20:30

Pohodový koncert uprostřed týdne vás čeká ve Velbloudu, kde vystoupí pražská kapela Free Balkan Quintet hrající lidovou hudbu balkánských zemí a místní jazz/latina/funk kapela Výborný trio.

Čtvrtek 12. dubna

Jihočeská filharmonie & AG Flek – Metropol – Divadelní sál – 19:00

Hudební skupina AG Flek spolu hraje už od 70. let a s menšími přestávkami koncertuje dodnes. Spolu s Jihočeskou filharmonií si můžete kapelu poslechnout ve složení Blanka Táborská (zpěv), Ivo Viktorin (zpěv, klávesy, kytara, harmonika), Karel Markytán (zpěv, kytara, foukací harmonika), Josef Šobáň (zpěv, baskytara), Michael Vašíček (kytara) a David Velčovský (bicí).

Jak zní kapela naživo?

Autoři

Štítky kultura, tipy, hudba, koncert, divadlo, hudební skupina, Jihočeská filharmonie, kytara, Ceny Oscar, Blanka Táborská, Michael Vašíček, Dům kultury Metropol, ceremoniál Cen Akademie, AG Flek, komedie

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

KULTURNÍ TIPY: Vychutnejte si oscarové songy, balkánské lidovky i AG Flek  |  Kultura  |  Zprávy  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.