Počasí dnes10 °C, zítra14 °C
Čtvrtek 25. dubna 2024  |  Svátek má Marek
Bez reklam

KULTURNÍ TIPY: Slza zahraje na výstavišti a možná ukápne při Labutím jezeře

V úterý se můžete těšit na multinárodnostní kapelu Les Gars d’en Bas, ve středu se dočkáte koncertu dvojice Slza a v K2 si navíc přijdou na své studenti při Real Student rock’n’roll party ve stylu 50. let (v úterý od 21 hodin).

Úterý 20. března

Les Gars d‘en Bas – Horká vana – 19:30

Netradiční hudební uskupení tvoří čeští, slovenští a francouzští hoši, kteří si rádi zahrají jazz, swing, francouzské šansony i romskou muziku. Přijďte si poslechnout jejich tvorbu do Horké vany. Kapelu tvoří dva Češi, dva Francouzi z Rennes a jeden Slovák. A je na co se koukat.

Mrkněte na jejich profil.

Středa 21. března

Slza – Holomráz tour 2018 – Výstaviště – 19:00

Hudební senzace posledních let vystoupí ve středu v Pavilonu T1 na českobudějovickém Výstavišti. Slzu tvoří nesourodá dvojice Petra Lexy a Lukáše Bundila, kteří kromě skvělé hudební show chystají pro fanoušky i nějaké to překvapení. Kromě skladeb z nového alba Holomráz samozřejmě uslyšíte i největší hity jako Lhůta záruční, Celibát nebo Katarze.

Uroňte slzu: 

Čtvrtek 22. března

Balet St. Petersburg – Labutí jezero – Metropol – Divadelní sál – 19:00

Dvě jména, která hovoří sama za sebe: ruský klasický balet St. Petersburg založil sólista Marijinského divadla A. Batalov a má za cíl udržet tradici baletu, jakým je třeba nejslavnější kus všech dob Labutí jezero. Kdo by neznal pohádkový, ale i tragický příběh lásky prince Siegfreda a princezny Odetty, kterou zlý čaroděj proměnil v labuť? Přijďte se dojmout nad klasickým zpracováním a hudbou P. I. Čajkovského.

Autoři | Foto Facebook Slza

Štítky kultura, tipy, hudba, koncert, divadlo, České Budějovice, jezero, kongresové centrum, hudební skupina, styl, Petr Lexa, Lukáš Bundil, Rennes, Petersburg

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

KULTURNÍ TIPY: Slza zahraje na výstavišti a možná ukápne při Labutím jezeře  |  Kultura  |  Zprávy  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.