Počasí dnes8 °C, zítra6 °C
Pátek 19. dubna 2024  |  Svátek má Rostislav
Bez reklam

KULTURNÍ TIPY: Těší se na vás Mňága a Žďorp, Divokej Bill i punkové legendy

V pátek se ještě do gala hodit nemusíte, naopak. V kurzu budou spínací špendlíky a alternativní móda. Ale v sobotu si nezapomeňte velkou večerní, chystá se totiž Boschský ples.

Pátek 16. března

Mňága a Žďorp – Klub Slavie – 21:00

Mňága a Žďorp, jak už název napovídá, je tak trochu jiná hudební skupina. Žánr alternativní rock zdaleka nevystihuje její bohatou hudební historii, která sahá až do roku 1983. Zvládne zahrát songy veskrze příjemné, ale taky to pořádně rozparádit.

Je libo klasiku?

E!E & The Fialky – Velbloud Music Bar – 20:30

Obě kapely jsou na hudební scéně už nějaký ten pátek. Pražská punková parta The Fialky slaví dospělost a E!E z Příbrami hraje dokonce už přes třicet let. Tak se přijďte podívat na legendy, které punkem žijou.

Sobota 17. března

Božská sobota…

Boschský ples – DK Metropol – 20:00

To nejlepší na konec! Zakončete plesovou sezónu přímo „boschsky“ na plese, který tradičně slibuje jeden z nejpestřejších programů. V letošním roce to bude Libor Bouček, nadupaná kapela Divokej Bill, Metroklub Big Band a další. Tak co, už chystáte kvádro?

ROLE & Bad Karma Boy (SK) & Kool-Aid – Velbloud Music Bar – 19:00

Byla by škoda nezmínit turné pražské kapely Role a bratislavských Bad Karma Boy. Obě hudební tělesa totiž aktuálně patří k tomu nejrozjetějšímu na české a slovenské hudební scéně, a navíc mají nové desky.

Ještě neznáte kapelu Role?

Neděle 18. března

Svatý Patrik – mcFabrika – 16:00

Zelená párty roku je tady a v klubu Fabrika budou oslavy dokonce třídenní. Neděle je dnem posledním, kdy se můžete přijít trochu uklidnit po bujarých pitkách během promítání filmů a dokumentů o Irsku.

Pondělí 19. března

Tomáš Klus – Klub Slavie – 19:00

Tomáše Kluse netřeba představovat a kdo ho ještě neslyšel naživo, má jedinečnou šanci v pondělí a v úterý v klubu Slavie. Je to prostě jen koncert v klubu, tak si to přijďte užít.

Ochutnávka pro dobré ráno:

Autoři | Foto www.mnaga.cz

Štítky kultura, tipy, hudba, koncert, divadlo, České Budějovice, hudební skupina, Mňága a Žďorp, Divokej Bill, Tomáš Klus, Libor Bouček, Dům kultury Metropol, Příbram, ples, Irsko

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

KULTURNÍ TIPY: Těší se na vás Mňága a Žďorp, Divokej Bill i punkové legendy  |  Kultura  |  Zprávy  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.