Počasí dnes19 °C, zítra20 °C
Pátek 29. března 2024  |  Svátek má Taťána
Bez reklam

Fanoušky drum&bassu v budějckém klubu K2 roztančí slovenský talent Subtension

Jde se na párty. Zlomené beaty ovládnou českobudějovický klub K2, kde vypukne další XL edice drum&bassového šílenství Toxymoron už zítra, v pátek 16. března. Hlavním lákadlem bude speciální host ze Slovenska, producent a DJ vystupující pod pseudonymem Subtension.

Subtension, vlastním jménem Mário Dočekal, odstartoval svou kariéru jako součást dua soundNbeats a poté se vydal na sólovou dráhu s cílem vytvářet jedinečné, progresivní a vysoce kvalitní tracky. Jako student oboru filmový zvukař zaujal názor, že hudba není jen směsí uchu lahodících zvuků, ale celý vesmír nekonečných kombinací vyžadujících nejen studiové zkušenosti, ale také zdravou porci hudebního intelektu a otevřenou mysl.

Ve své produkci vždy usiluje o originalitu a díky tomuto přístupu vydává na předních labelech jako Critical Music, Invisible Recordings, Renegade Hardware, C4C a Samurai Music. Jeho tvorbu hraje ve svých setech mnoho předních světových DJs. Návštěvníkům na české drum&bassové scéně je šestadvacetiletý Subtension znám z vyhlášených klubových nocí a velkých festivalů, nicméně do Českých Budějovic zavítá poprvé.

Za mixem se v průběhu pátečního večera v budějckém klubu K2 předvede také rezident akce DJ Hanzall, ostřílení táborští jezdci Johny Player a Tao Maffa, mladý talent Gred Lvov a hosté ze Spofa Soundsystemu z České Třebové – Bad a Marcus T.

Akce začíná ve 21 hodin a vstupné je sto korun. Přijďte si to v pátek 16. března užít do K2!

Přidejte se k facebookové události a zjistěte víc na Toxymoron XL D&B Madness w. Subtension /SK/.

Tisková zpráva

Štítky kultura, České Budějovice, klub, K2, Subtension, Slovensko

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Fanoušky drum&bassu v budějckém klubu K2 roztančí slovenský talent Subtension  |  Kultura  |  Zprávy  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.