Počasí dnes5 °C, zítra7 °C
Sobota 20. dubna 2024  |  Svátek má Marcela
Bez reklam

Retroples opět bavil. Na parketu se objevila ABBA nebo Boney M

Ve stylu sedmdesátých a osmdesátých let se konal letošní druhý ročník Retroplesu v Nové Vsi u Českých Budějovic. Díky skvělému moderátorovi a bohatému doprovodnému programu se Retroples proměnil ve skvělou párty, kde se lidé prostě bavili.

Vše vypuklo v 19 hodin v místní sokolovně, kde se v doprovodném programu představilo hned několik hostů. Ostřílený barman Eda Mertl předvedl svoji barmanskou show, a po ní namíchal hostům několik drinků. Novinkou pro letošní ročník bylo díky Štěpánovi Veselému taneční vystoupení budějcké skupiny Budside, jejíž členové vystupovali i ve známé soutěži Česko Slovensko má talent. 

Akci opět skvěle moderoval a hrál zkušený Roman Anděl, který si celý večer užíval společně se všemi hosty. Díky tomu, že někteří pojali dress code velice zodpovědně, mohli jste na plese vidět například skupinu ABBA nebo Boney M. Překvapením pro přítomné hosty bylo bouchnutí balónkové bomby přímo nad parketem. Po prasknutí se sneslo do tanečního prostoru sto padesát malých balónků a konfety. Někteří tanečníci si je odnesli ve vlasech až domů.

„Rádi bychom poděkovali všem partnerům, kteří letos akci podpořili. Bez nich by to nebylo ono,“ popisují vděčně pořadatelé Tělovýchovné jednoty (TJ) Nová Ves.

O úspěšnosti celé akce svědčí už jen fakt, že byl letošní Retroples měsíc dopředu vyprodán a na místě byly pouze lístky ke stání. Ani to ale příchozí hosty neodradilo. Sokolovna tak opět praskala ve švech. A to i poté, co utichla hudba. Nikomu se domu zkrátka nechtělo.

„Už teď se těšíme na příští ročník, který se uskuteční 23. února 2019. A téma plesu? Nechte se překvapit, ale už teď můžeme za pořadatele TJ Nová Ves – oddíl kopané slíbit, že se máte na co těšit,“ prozradili organizátoři.

Autoři | Foto Petr Vlasák

Štítky Retroples, ohlédnutí, party, Nová Ves, ABBA, Boney M., České Budějovice, styl, Česko Slovensko má talent

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Retroples opět bavil. Na parketu se objevila ABBA nebo Boney M  |  Kultura  |  Zprávy  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.