Počasí dnes11 °C, zítra9 °C
Úterý 16. dubna 2024  |  Svátek má Irena
Bez reklam

KULTURNÍ TIPY: Pojďte plesat a trsat na super koncerty

Mandrage zahrají na Vltavě. Ale nejen to, na konci týdne vás čekají další zářezy do plesové sezóny i metalové i punk-rockové koncerty.

Pátek 2. března

Blíží se koncert ve Fabrice a dva plesy.

Ples jihočeských starostů – 19:30

V kulturním domě Metropol se u kultivované společenské zábavy sejdou jihočeští starostové i všichni, kdo si chtějí užít večer pod taktovkou Aleše Cibulky. K tanci zahraje orchestr Metroklub, ale vystoupí i Jakub Smolík, kapela Slovani a jazZÍKAspol. V tombole se navíc bude hrát o auto. 

Proběhne také IX. taneční ples v Gerbeře, na kterém si v první řadě výborně zatančíte od 19:30.

Sebastien a Warhawk – mcFabrika – 20:30

Oblek naopak nebudete potřebovat v klubu Fabrika, kam se po dvou letech vrací kapela Sebastien s novou deskou Act Of Creation. Na playlistu je doplní Warhawk, místní metalová banda.

Poslechněte si něco od Sebastien.

Sobota 3. března

Mandrage, Totální nasazení a Imodium

V sobotu večer budete opravdu v totálním nasazení, pokud budete chtít zažít všechny velké akce. Mandrage vyrazilo na turné, stejně jako kapela Totální nasazení spolu s Imodium, čemuž dali název Mikro Tour 2018. Punkové Totální nasazení hraje už skoro třicet let a na turné předvede to nejlepší i nejnovější ze své tvorby. Koncert se uskuteční v MC Frabrika od 19 hodin.

Mandrage se nemůže pyšnit tak dlouhou historií, zato má na kontě zbrusu novou desku a jejich koncert, který proběhne v Kulturním domě Vltava od 20 hodin, slibuje originální vizuální podívanou. Tak co, kam zamíříte?

Co nás baví:

Neděle 4. března

Zákrok – Divadlo U Kapličky – 16:00

Navzdory tématu je tahle hra určena dětskému publiku. Spolu s pohádkovými postavami se totiž vrátíte do let osmdesátých, a to navíc do lesů, kde působí pohraniční stráž. Ta bytosti postupně pochytá a umístí do ústavu pro duševně nemocné. Jak se s pobytem v tomto zařízení vyrovnají Karkulka, ježibaba, hejkal a ostatní?

Objevte Pohádkovou rezervaci.

Pondělí 5. března

Galerie Mariánská

V Galerii probíhá současně několik výstav, tak přijměte pozvání na kávu a dvě z nich: Písek do hodin – Dragoun, Kubička, Rožánek představuje nesourodou trojici píseckých umělců; Sexies! – Vždyť létat je tak snadné zahrnuje pečlivě vybranou kolekci vizuálního umění z konce 60. a 70. let minulého století.

Nahlédněte do Galerie.

Autoři | Foto Facebook Mandrage

Štítky kultura, tipy, hudba, koncert, divadlo, hudební skupina, Vltava, Aleš Cibulka, Jakub Smolík, galerie, Dům kultury Metropol, Kulturní dům Vltava

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

KULTURNÍ TIPY: Pojďte plesat a trsat na super koncerty  |  Kultura  |  Zprávy  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.