Počasí dnes8 °C, zítra6 °C
Pátek 19. dubna 2024  |  Svátek má Rostislav
Bez reklam

KULTURNÍ TIPY: Škwor vám vleze pod kůži

Na pátek 23. února doporučujeme koncert v klubu Velbloud, kde kromě Kohout plaší smrt zahraje taky originální německá partička Pommes oder Pizza. V sobotu vás čeká na Výstavišti koncert Škwor v rámci Uzavřenej kruh tour, ale taky druhý Ples města České Budějovice!

Pátek 23. února

Kohout plaší smrt, Pommes oder Pizza a The Ownroadies

Velbloud Music Bar opět boduje. Přijďte na nadupaný trojkoncert. Pro kapelu Kohout plaší smrt je to jedna z posledních akcí s končícím zpěvákem Matějem, tak si to nenechte ujít! Kromě toho zahraje The Ownroadies, místní punková stálice. A do třetice Pommes oder Pizza – punk rock z Berlína, kteří kombinují sedmdesátkový UK punk, německý riot a skate punk let devadesátých. Začátek ve 20 hodin.

Sobota 24. února

Je tu opět dilema – na Škwor, nebo na Ples města? Nicméně vy už v tom určitě máte jasno, že?

II. Ples města České Budějovice – DK Metropol – 20:00

Ples města je stále ještě batole, jde teprve o druhý ročník, ale i tak se umí pěkně vyparádit. Můžete se těšit Tonyu Graves s kapelou nebo žonglérskou show uskupení Bratři v tricku. Proběhne divadlo i tanec a bude k tomu hrát swingový orchestr Original Vintage Orchestra. Moderuje Petr Rychlý.

Více k plesu zde.

Škwor – Uzavřenej kruh tour 2018 – Výstaviště – 19:30

Naproti tomu kapela Škwor už je pěkně rostlý jedinec, letošním turné slaví dvacáté narozeniny! A k tomu si nadělila desáté album Uzavřenej kruh, které tedy vyjde až v listopadu, ale připravit se je třeba už teď!

Něco na ochutnávku:

Neděle 25. února

Dny slovenské kultury

Vychutnejte si kulturu našich sousedů všemi smysly. Dny slovenské kuchyně si můžete až do neděle užít například v Kavárně Lanna, Hotelu Budweis, Masných krámech nebo Grandhotelu Zvon.

Více na programu Dnů slovenské kultury.

Pondělí 26. února

Nebezpečný experiment – Jihočeské divadlo – 19:00

Mysteriózní noir thriller, který napsal A. C. Doyle, je ve zpracování Jihočeského divadla skutečným zážitkem. Mladý vědec Gilroy se na večírku setká se ženou nadanou mimořádnou schopností vnutit druhým svou vůli pomocí hypnózy. Chce ji využít ke svému vědeckému úspěchu, ale experiment se mu brzy začíná vymykat z rukou.  

Prohlédněte si fotky z představení.

Autoři | Foto Facebook

Štítky kultura, tipy, hudba, koncert, divadlo, Škwor, hudební skupina, smrt, Odra, České Budějovice, kůže, Berlín, Ada Cambridge, Petr Rychlý, Tonya Graves

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

KULTURNÍ TIPY: Škwor vám vleze pod kůži  |  Kultura  |  Zprávy  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.