Počasí dnes19 °C, zítra20 °C
Pátek 29. března 2024  |  Svátek má Taťána
Bez reklam

FILMOVÉ PREMIÉRY: Novináři zabojují s vládou, pračlověk s míčem a Češi s nevěrou

CineStar na tento týden přichystal tři filmové premiéry, které potěší fanoušky českých komedií a animovaných filmů. Na své si přijdou také diváci, kteří mají rádi akční dramata s reálným podkladem. Novinářská válka v Aktech Pentagon bude pro Drbnu jako dělaná.

Věčně tvá nevěrná

Manželé Josef a Miluška se milují, ale i přesto jim to v manželství příliš neklape. Josef totiž vede nakladatelství, které je na pokraji krachu a tato situace značně ovlivňuje jejich rodinný život. Navíc, když si k tomu Josef přibere i nevěru. Na pomoc přijíždí tetička Marta, psycholožka, která navíc páru naordinuje nevěru jako léčbu. Jako by nestačila ta, kterou už Josef vede.

Pračlověk

Animovaný film diváky přenese zpátky o několik tisíc let do doby kamenné. Jenže ta už pomalu přechází v dobu bronzovou a hlavnímu hrdinovi se to moc nezamlouvá, ale bude s s nástupem nové doby muset vyrovnat. A jak? Třeba fotbalem.

Akta Pentagon: Skrytá válka

Snímek o legendární vydavatelce Kate Graham (Meryl Streep) a ambiciózním šéfredaktorovi Benu Bradleeovi (Tom Hanks), kteří v plátku The Washington Post uveřejnili tajnou zprávu označovanou jako Pentagon Papers o angažovanosti americké vlády ve válce ve Vietnamu. Novinářská válka s vládou začíná.

Autoři | Foto Youtube.com

Štítky film, kino, Cinestar, premiéra, Pračlověk, nevěra, novinář, vláda, Pentagon, Meryl Streepová, Tom Hanks, válka ve Vietnamu, válka, Akta Pentagon: Skrytá válka, The Washington Post, animovaný film

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

FILMOVÉ PREMIÉRY: Novináři zabojují s vládou, pračlověk s míčem a Češi s nevěrou  |  Kultura  |  Zprávy  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.