Počasí dnes8 °C, zítra6 °C
Pátek 19. dubna 2024  |  Svátek má Rostislav
Bez reklam

Salesiánský duch zaplnil Vltavu, bavil a přispěl na opravu baru ve Čtyráku

Kouzlo úsměvu bylo tématem letošního, už sedmadvacátého Salesiánského plesu. Ten zcela zaplnil českobudějovický kulturní dům Vltava. Výtěžek z tomboly plesu, který je současně nejstarším salesiánským plesem v České republice, poputuje na rekonstrukci baru v budově Čtyrák.

Ples pořádaný Salesiánským střediskem mládeže a Místní komunitou Salesiánů Dona Boska v Českých Budějovicích  byl večerem pro setkání všech pracovníků a spolupracovníků střediska, jejich přátel, dobrovolníků, dárců, sponzorů, ale i dalších návštěvníků. 

„I letos se potvrdilo, že Salesiánský ples má v jihočeské metropoli své významné místo, díky úžasné atmosféře, kterou návštěvníci plesu vytváří a také díky skvělému doprovodnému programu," řekla spokojená Martina Dobosiová ze Salesiánského střediska mládeže.  

Ples zahájilo úvodní slovo nové moderátorské dvojice ve složení Petra Hamerníková a Jiří Ježek. Předtančení, v podobě ukázek různých tanečních stylů, se chopil juniorský pár Štěpánka Drobná a Jan Benedikt z Tanečního klubu Styl-Dance Teplice.

„Tématický večer doplnilo vystoupení kouzelníka Martina Hrušky, který dokonce nechal zmizet jednu z pracovnic střediska. Velkou atrakcí byl pro návštěvníky také fotokoutek a bohatá tombola. Výtěžek z letošního prodeje tomboly je určen k rekonstrukci baru v budově Čtyrák. Jsme rádi, že ples není zážitkem nejen pro pracovníky střediska a salesiánskou komunitu, ale je zážitkem pro všechny. O to více se budeme se těšit zase za rok na 28. Salesiánský ples,“ uzavřela letošní ročník plesu Martina Dobosiová.

Autoři | Foto sasmcb.cz

Štítky Salesiánský ples, Vltava, výtěžek, ples, Česko, Salesiánské středisko mládeže, Jan Bosco, kulturní dům, Jiří Ježek, Jan Benedikt, oprava, Martin Hruška, České Budějovice, rekonstrukce

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Salesiánský duch zaplnil Vltavu, bavil a přispěl na opravu baru ve Čtyráku  |  Kultura  |  Zprávy  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.