Počasí dnes5 °C, zítra7 °C
Sobota 20. dubna 2024  |  Svátek má Marcela
Bez reklam

FOTO: Kino praskalo při únorové Dámské jízdě ve švech

Ženy a dívky, které v únoru navštívily Dámskou jízdu v CineStaru, se rozhodně nenudily. Organizátoři pro ně přichystali nabitý program, který tematicky souvisel s předpremiérou filmu Padesát odstínů svobody. Ani pánové, kteří se zúčastnili, ať už dobrovolně či z donucení partnerky, nepřišli zkrátka. Bylo se totiž na co dívat.

Na tuto Dámskou jízdu se návštěvnice jistě těšily už dlouho předem, jak tomu napovídaly vyprodané sály v obou českobudějovických multikinech CineStar.

Ihned po kontrole lístků a vstupu do předsálí čekala na účastnice, které se nestyděly, výstava erotických pomůcek. Moc ostýchavých divaček ale nepřišlo, protože na stolek s hračkami pro dospělé se přes nadšené ženy skoro nedalo dohlédnout.

Po příchodu do sálu byli diváci přivítáni sklenkou šampaňského a uvítala je generální manažerka českobudějovického multikina CineStar Igy, Svatava Kopečková, která zároveň uvedla doprovodný program a vyhlásila s pomocí svých dvou asistentů vítězky tomboly. Obdarované dámy si domů odnesly například kosmetické výrobky či lahev zahraničního piva.

Zpestřením večera byla módní přehlídka následovaná tanečním vystoupením, při němž se přítomným pánům mohla zapalovat lýtka. Na závěr se dívky prošly po mole i ve spodním prádle, za což byli přirozeně nejvděčnější opět muži. Vyvrcholením večera pak byla předpremiéra dlouho očekávaného filmu Padesát odstínů svobody.

„Chtěli jsme si s kamarádkami udělat dámský večer, tak jsme tady,“ vysvětlila návštěvnice Eva z Českých Budějovic. „Mně se to líbilo, četla jsem sice jenom jednu knížku, potom už to bylo stejné, ale na film jdu ráda,“ doplnila její kamarádka Jitka.

Svatava Kopečková dále pozvala všechny přítomné na Dětskou neděli, která proběhne 18. února v obou budějckých Cinestarech.

Únorová dámská jízda

Úterý, 13. února 2018, 11:32

Únorová dámská jízda
Únorová dámská jízda

Štítky Dámská jízda, Padesát odstínů svobody, Cinestar, film

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

FOTO: Kino praskalo při únorové Dámské jízdě ve švech  |  Kultura  |  Zprávy  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.