Počasí dnes7 °C, zítra10 °C
Středa 24. dubna 2024  |  Svátek má Jiří
Bez reklam

TRAILER TÝDNE: Rudá volavka naznačuje, že i při špionáži se dají využívat ženské zbraně

Hojně obsazovaná Jennifer Lawrence se jako femme fatale na plátně setká s Joelem Edgertonem. Špionážní thriller se neobejde bez zmínky o Rusku a dokonce i belgický herec Matthias Schoenaerts ve filmu vypadá jako sám Putin. Trailer se vydařil a slibuje napínavý zážitek.

První upoutávka k filmu se zaměřovala více na atmosféru a nepřinesla mnoho dějových detailů, ale nyní se vše zdá mnohem šťavnatější. Hlavní hrdinka se pod nátlakem stává takzvanou volavkou a dává nám možnost nahlédnou to své minulosti. Uvidíme, kým byla dříve a co to obnáší stát se mistryní podvodů. Zdá se, že největší problém nastane v momentě, kdy se špionka setká s agentem CIA, Joelem Edgertonem.

Postava, kterou Jennifer Lawrence ztvárnila, Dominika Egorova, je emocionálně chladná a vypočítavá. Uvidíme, jestli taková bude doopravdy, nebo jestli se kromě filmových charakterů snaží oklamat i diváky. Jennifer každopádně vypadá přesvědčivě už v pouhé upoutávce. Navíc něco dává tušit, že až do konce filmu nebudeme vědět, na čí straně Dominika je.

Autoři | Foto Youtube.com

Štítky Jennifer Lawrenceová, film, Vladimir Vladimirovič Putin, Matthias Schoenaerts, Rusko, Central Intelligence Agency, zbraň, špionáž

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

TRAILER TÝDNE: Rudá volavka naznačuje, že i při špionáži se dají využívat ženské zbraně  |  Kultura  |  Zprávy  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.