Počasí dnes5 °C, zítra7 °C
Sobota 20. dubna 2024  |  Svátek má Marcela
Bez reklam

Páry budou v budějckém Metropolu pronikat do tajů tance pod taktovkou profesionálních mistrů

Taneční, to není jen zábava, ale jedna z životních událostí, na kterou mnozí vzpomínají do konce života. Užít si takový jedinečný kurz si nyní mohou zájemci v českobudějovickém Metropolu. Jarní kurz začíná první lekcí už v pondělí 22. ledna.

„Pod profesionálním vedením taneč­ních mistrů Jany a Tomáše Rynešo­vých najdete v tanečních nové přátele či lásku, vyplníte svůj volný čas aktivní zábavou a v neopakovatelné atmosféře zapomenete na všední starosti,“ uvá­dějí organizátoři a dodávají:

„Mladý taneční pár soustředí svou výuku na moderní tance, které využijete na plesech či jiných tanečních událostech. Součástí výuky jsou také základní pravidla společen­ského chování, která jsme pro tento kurz ještě rozšířili o úplnou novinku, a to o speciální hodinu stolování spojenou s rautem. Ve spolupráci se střední a vyšší odbornou školou cestovního ruchu vás naučíme jak správně konzumovat jednotlivé lahůdky podávané na rautech a poté si vše prakticky vyzkoušíte sami.“

Oba lektoři jsou zkušení a uznávaní tanečníci, kteří mají na kontě několik výrazných úspěchů, a to i za hranice­mi republiky. „Vysoká úroveň, kvalita, profesionalita, příjemné prostředí, to vše na vás čeká v tanečních kurzech pořádaných v Metropolu,“ zvou orga­nizátoři.

Na základní jarní kurz navážou Pokračovací taneční

Jarní kurz se uskuteční od pondělí 22. ledna do pondělí 9. dubna. Kurz obsahuje celkem dvanáct lekcí  – osm normálních lekcí, jednu speciální lekci stolování, jednu prodlouže­nou, jeden večer v latinsko-americkém stylu a závěrečný věneček. V rámci prodloužené a věnečku na účastníky pak čekají taneční soutěže o hodnotné ceny, například o pánský oblek či šperk.

Od 16. dubna pak navážou Pokračovací taneční, které potrvají do 4. června. „Po­kračovací taneční navazují na základní kurz, je tedy nutné umět základní kroky a variace standardních i latinsko-ame­rických tanců. Zopakujete si 8 základ­ních tanců, které vypilujeme a rozšíříme o nové, zajímavé variace a naučíme se dva nové tance Sambu a Rock´n´roll. Celý kurz zakončíme závěrečným ve­čírkem, kde vás čeká opakování všech tanců a taneční soutěže. Tyto kurzy jsou pojaty v zábavné, neformální formě, k čemuž patří i neformální oblečení a te­maticky zaměřené lekce, kde se jistě po­bavíte,“ popisují organizátoři.

Zájemci se mohou hlásit přímo v sekre­tariátu Domu kultury Metropolu, v pracovní dny od 8:30 do 16 hodin, telefonicky na čís­lech 386 106 112 nebo 604 246 048 či e-mailem na info@metropolcb.cz. Informace zájemci najdou také na webu Metropolu.

Tisková zpráva

Štítky taneční, Metropol, tanec, kurz, Dům kultury Metropol, zábava

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Páry budou v budějckém Metropolu pronikat do tajů tance pod taktovkou profesionálních mistrů  |  Kultura  |  Zprávy  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.