Počasí dnes19 °C, zítra20 °C
Pátek 29. března 2024  |  Svátek má Taťána
Bez reklam

FOTO: Děti si v CineStaru užily plno zábavy nejen při sledování filmu

Neděle v CineStaru patřila dětem. Na předpremiéru filmu přišli rodiče se svými ratolestmi do obou českobudějovických multikin. V rámci programu byly zahrnuty zajímavé workshopy, ale také krátký před-film o sněhuláku Olafovi. Nechyběla ani tombola s hodnotnými cenami.

Dětskou neděli do CineStaru si přišlo užít velké množství rodin s dětmi. Hlavním lákadlem byla předpremiéra filmu Coco spolu s předfilmem Ledové království: Vánoce s Olafem.

Před samotným promítáním si děti mohly zasoutěžit na několika stanovištích. Jedním z nich byl anglický workshop, při němž se malí návštěvníci naučili několik anglických slovíček. Mladším dětem lektor vše pěkně vysvětlil, starší střílely slovíčka od boku. Střílení pak bylo na pořadu dne i na dalším stanovišti, kde měli kluci a holky za úkol házet míčky.

Ze stanoviště s malováním na obličej děti odcházely téměř k nepoznání, ale s nadšenými výrazy. Na chvíli se z nich totiž stali tygři a další zvířátka. Na děti se přišel podívat i lišák Fox, který s nimi pózoval před objektivy.

Těsně před začátkem filmu proběhlo také losování tomboly o zajímavé ceny. Jednou z nich byl mimo jiné také poukaz na půlroční jazykový kurz. Šanci vyhrát měl každý dětský návštěvník, ale s cenami (jak už to bývá) nakonec odcházelo jen několik šťastlivců. „Vyhrával skoro každý, my jsme měli číslo 75 a vyhrálo 76. Skoro jsme to měli,“ sdělila Lucka Doležalová. O filmu se zase rozpovídal její bratr Honzík. „Film se mi moc líbil a nejvíc hlavně ti kostlivci,“ dodal.

Dětská neděle v CineStaru - 14. ledna

Úterý, 16. ledna 2018, 11:58

Dětská neděle v CineStaru - 14. ledna
Dětská neděle v CineStaru - 14. ledna

Štítky Dětská neděle, akce, Cinestar, kino, Ledové království, Coco, film, Olaf, zábava, Vánoce

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

FOTO: Děti si v CineStaru užily plno zábavy nejen při sledování filmu  |  Kultura  |  Zprávy  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.