Počasí dnes8 °C, zítra7 °C
Čtvrtek 18. dubna 2024  |  Svátek má Valérie
Bez reklam

Jihočeští Narttu představují nový klip

Womrocková kapela Narttu připravuje nové CD, které by mělo vyjít v polovině letošního roku. Fanoušci už nyní mohou zhlédnout upoutávku v podobě klipu k písni Hračky.

Tuhle womrockovou partičku asi netřeba jihočeskému publiku dlouze představovat. Ostatně jak sami říkají, konkrétně v Budějovicích se cítí skoro jako doma. Za své (na naše poměry) krátké působení v českém hudebním podhoubí, stihli vypustit do světa jeden demosnímek, dvě studiové desky a odehrát nespočet koncertů po celé republice.

Protože kluci aktuálně pracují na svém třetím CD, nachystali pod stromeček svým fanouškům ochutnávku v podobě zbrusu nového klipu s názvem Hračky. Režie se opět ujala mladá a talentovaná Nina Ščamborová, která má na svědomí i jejich debutový klip Strašák Viktor z roku 2013. Samotné CD by pak mělo spatřit světlo světa ve druhé polovině roku 2018.

Pokud si nechcete nechat ujít žádné novinky od téhle partičky, nezapomeňte sledovat jejich facebook, případně oficiální stránky: narttu.cz.

Autoři | Foto Jana Kroneislová

Štítky hudba, kapela, CD, Narttu, hudební skupina, Facebook, České Budějovice

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Jihočeští Narttu představují nový klip  |  Kultura  |  Zprávy  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.