Počasí dnes8 °C, zítra6 °C
Pátek 19. dubna 2024  |  Svátek má Rostislav
Bez reklam

TRAILER TÝDNE: Samson zkrotí (nejen) lva i na filmovém plátně

Možnost seznámit se s jedním z biblických příběhů v moderní podobě budeme mít už za necelé dva měsíce. Navíc se jedná o příběh Samsona, který se stal díky kašně na náměstí Přemysla Otakara II. jedním ze symbolů Budějc. Film Samson je proto nezbytností pro každého Budějčáka.

Hebrejský fešák Samson, obdařený nadpřirozenou silou, se vydává bránit svůj lid. Následuje tak svůj osud, který mu byl dávno předurčen v proroctví. Na scéně se samozřejmě objeví i modrooká krasavice (čti zrádkyně) Delila. No a jak to asi může dopadnout? Chvilku spolu vrkají až jí Samson prozradí, v čem spočívá jeho síla. A šlamastika je na světě. Jak už tomu bývá, vlasatý hrdina je ochotný pro pomstu obětovat vše.

V roli hlavního hrdiny si užijeme Taylora Jamese a v obsazení nechybí ani herecká esa, jako je Billy Zane nebo Jackson Rathbone známý ze ságy o upírech. V tomto případě bude krev pít hlavnímu hrdinovi, jenom trochu jinak.

Oprášit znalosti z dějepisu si můžeme už v únoru tohoto roku. Jak moc bude film dodržovat dějovou linku biblického příběhu teprve uvidíme.

Autoři | Foto Youtube.com

Štítky trailer týdne, film, premiéry, Samson, České Budějovice, kašna, Taylor James, Billy Zane, Jackson Rathbone, plátno

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

TRAILER TÝDNE: Samson zkrotí (nejen) lva i na filmovém plátně  |  Kultura  |  Zprávy  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.